Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (662)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak co k tomuhle říct? První věc co mě po dokoukání filmu napadla bylo "Ty vole ty filmaři začínaj lenivět". Ale popořádku. Vím že je sračka koukat na pokračování Saw po 5 letech, po 6 díle jsem měl tak dlouhou odmlku. Ale kupodivu tomu zas tak nevadilo, přišlo mi jako by tvůrci chtěly odstartovat znova, ale BUM a přišel konec kterej všechno opět pospojoval. Scénárista Dunstan udělal celkem solidní práci, i když sem tam některé scény nedávají moc smysl. Hlavně jsem nikdy nebyl fanda tý sračky jako "On připravuje pasti, on není vrah". A teď k té lenosti. První věc které mě dost zarazila byla krev, která byla divně světlá a hlavně moc "vodová", další co mi přišlo ne zrovna nic extra byly herci, jasně Saw není o herectví ale dlouho jsem se takhle prkenému herectví nezasmál. Vraždy.... Dobře Benningtonova vražda byla parádní, ale celkově zbytek mi přišel strašně nezajímavej(obyčejné oběšení WTF) a hlavně smrt Donella byla tak trapná že jsem chtěl film hned vypnout, konečně zajímavá postava u který se dozvíme i historii aby po 35 minutách chcípnul tak trapně. Verdikt? Lenost tvůrců ničí celej film a tak sem si ho nemohl pořádně užít. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Saw VII je více než tečkou za celou sérií, vykřičníkem za finálním ponížením původního filmu. Pokud dříve byly věci jako logika, koncept hry a znovuzrození zkažených duší na hranici, pak teď už o nich nemůže být žádný pochyb. Saw VII není žádná hra o přežití, je to nesmyslná slátanina, onanie nad létajícími střevy a nevkusnou brutalitou, hoňka za znechucením diváka a to bohužel ne ve smyslu zvláštního druhu zvrhlého umění... 3/10 ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Saw 7 alebo Saw: Final Chapter mi ako finále moc nepríde. Príbeh moc nestrhne aj keď flashbacky sú znova zaujímavé. Tak isto poteší aj návrat starých postav, obzvlášť Dr. Gordon (Carry Elves). Pasce sú pôsobivé a ako celok to pekne ladí zo sériou, ale finále a celkové rozuzlenie ma až toľko neuzemnilo ako predošlé diely. 55% - 3* ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak sedmému dílu série 3D uškodilo, tvůrci totiž 3D efekty postavily do popředí před vším ostatním. Jako zapřísáhlý fanda celé série musím přiznat, že jsem snad poprvé zklamán. Tenti díl jako by vybočoval ze standartu. Už se v docela překomplikovaném ději ztrácejí i samotní tvůrci. I ty pasti už nejsou takové, jako byly dřív. Další díl, pokud bude, si však zcela jistě nenechám ujít. Jsem zvědav kam to až povede. Přijde mi, že v současné době má SAW méně fanoušků než nepřátel. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Poslední díl této skvělé krvavě hororové série. Celkově film nebyl špatnej, zakončen byl dobře, ale bohužel, já bych si zakončení této série představoval trochu jinak. Pasti byly dost krvavé, byly dobré, ikdyž mi někdy připadalo, že příběhově je to nedořešené. Některé oběti umírali zcela zbytečně. 3D efekty byl celkem slušné. Mandylor hrál opět dobře. Hudba dobrá. Ke konci filmu to bylo nejlepší, kdy se ukázal sestřih flashbacků a většina věcí se vysvětlila. Nad mým velkým překvapením zde hrál herec Jigsawa jen ke konci filmu nepočítaje krátký flashback uprostřed filmu. Původně tvůrci zvažovali udělat díl 7 a 8. Měli to tak udělat, tohle nejlepší finále rozhodně nebylo. A ta krev ? Jak je možné, že byla tak debilně narůžovělá? Potěší návrat herce Caryho Elwese. Celkově film kritizovat nechci, bavil jsem se dost, ale je to ze všech dílů, díl nejslabší. Na hraně mezi 3 a 4 hvězdou. Hodnotím na 70% = **** ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. října 2010 v Norsku. (Varan)
  • S rozpočtem 17 milionů amerických dolarů se jedná o nejdražší díl série. (mzss1)
  • Film bol zakázaný v Malajzii a Thajsku. (Paldiny)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama