Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (663)

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

„V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy“ slibuje producent filmu (v souvislosti se Saw jsem si nikdy otázky týkající se ne/příběhu neklad). Producent (zjevně idiot), scénárista (zřejmě bez mozku), skladatel (možná dítě), herci (evidentně z ulice), kameraman (možná taky z Ulice), střihač (neměl nůžky) a režisér (pro něj neni žádná nadávka dost sprostá) by se měli do konce života (alespoň toho mýho) zavřít do sklepa a zahodit klíč, možná se vzájemně pobavit vlastní medicínou, aby na vlastní kůži prožili ten nesmysl. A s nima by se tam možná měli zavřít i skalní fandové! Tenhle rádoby film jsem viděl až od 70 minuty a bohatě mi to stačilo. Tak špatně zkurvený cosi jsem letos fakt neviděl (Poslední vládce větru je oproti tomuhle oscarovej nářez. To je ale asi každej film). Směju se všem co dali pět hvězd (vlastně všem co dali víc, než dvě :D) týhle stupidně morbidní telenovele, kde krev má barvu jak jahodovej Polar (ten tou svojí červeností ve tmě skoro i svítí). Tož tak :D ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Takže dámy a pánové, právě jsem se vrátil z kina a chci se s váma podělit o své názory. Zaprvé bych chtěl říct něco o sobě. Já hrozně rád vymýšlím pokračování a Saw pochopitelně není výjimkou. Já jsem tak přemýšlel a snažil se vymyslet co nejodpornější pasti, které by se tam mohli vyskytnout. Zde však tvůrci nezklamali a opravdu se tam 3 navržené pasti objevily, takže za to jim moc děkuji. A teď k filmu. V životě jsem neviděl předvídatelnější film. Já jsem prakticky už od začátku jasně určil kdo zemře a taky se tak stalo. Asi chyba v Matrixu, nebo se napojili na mé mozkové vlny a natočili to podle mě. No, nevim... Další věc je extrémní dávka klišé. Tenhle film jen opakuje to, co už tu bylo 6x v méně očividné formě. Je to asi takhle: Chlap má někoho zachránit, vyslechne pravidla (čeká až do dojetí pásky), snaží se oběť zachránit (sebepoškozením), neuspěje,konec! Maximální krvavé orgie + nulový výsledek = samoúčelnost. Další problém mám s uvěřitelností. Jsem ochoten pominout, že Hoffman už asi zkoupil polovinu garáží a domů ve městě, ale past, kterou přichystá na detektivy ve své pracovně, bych spíš tipoval na dílo Chucka Norrise, než relativně reálné postavy Hoffmana. A to už vůbec nemluvím o závěrečné pasti pro jednu z vedlejších postav. Jestli se chtějí ubírat tvůrci touto cestou, tak v příštím díle nejspíš ona oběť spadne do rakety a vyletí do vesmíru. Konec pro mě nebyl překvapením, protože fanoušci už celou věc dávno rozluštili, takže ani zde kytky nekvetou. PS: Vypadá to, že politologové budou muset do učebnic připsat novou ideologii, protože Kramerismus se už rozšířil na celé spolky lidí. PPS: "Hoffman alias hrdlobod." Kimble to vystihl lépe než já. :-D ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vše zůstalo při starém – odpůrci budou tenhle díl posílat do pekel a fanoušci s ním nebudou mít větší problém. Sympatický Flanery a solidní tempo sedmý díl o něco povyšují (minimálně nad trojku, čtyřku a pětku), takže nakonec za relativně smířlivých 65%. Nenudil jsem se, párkrát odvrátil oči, chvílemi byl napnutý a konec akceptoval. To není na sedmý díl vyšeptalé série, která měla být maximálně trilogií, zas tak špatný výsledek. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Žít nebo zemřít? Rozhodněte se..... Právě se rozběhla nová hra. Jste překvapení? Já ano, protože KONEČNĚ se tvůrci proPILI (Y) k solidnímu řemeslu, které mě bavilo! Hráčům jsem věřil bolest, hry sice měly stejná pravidla, ale zábavné herní plány v 80ti minutách poskytli krvavou podívanou plnou mrtvol. A o to tady jde především! To ostatní už v 7 díle asi nemá smysl řešit. Takže se na KONEC HRY připravte bez výraznějšího znechucení! 3a½! Ať nežeru – dám 4! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem ženská, která dělá z chlapů hlupáky (což zase není tak složitý) a chci, aby mě přeřízly. 2.) Nevím, kdy to má patolog na hovno. 3.) Chci vidět Hoffmanův prototyp pekárny. 4.) Stále nevím, co vše se dá stihnout za minutu.. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Uzavretie (aspoň dočasné) prekračuje mieru ani nie tak v brutalite, to je totiž vecou diváckeho (ne)vkusu, ako skôr v tom, že hlavnej postave: obeti sa (ne)darí tak, ako sa (ne)darí a hlavnej postave: vrahovi (ne)darí tak, ako sa (ne)darí. Viac sa konkretizovať nedá, išlo by o spoilery. Skrátka už tým scenáristom načisto preplo, aspoň tie pasce sú ale premyslené. Ako by na nich robili úplne iní ľudia než na scenároch, čo je vysoko pravdepodobné. Potom ale nastáva opäť tá večná otázka, kedy a kde to dotyčný, už sám, dokázal vyrobiť a následne pripraviť. Časopriestorové vzťahy tu sú doposiaľ asi najviac mimo logiku a to je čo povedať. Pointa tentokrát nie je absolútne šialená, ale dáva celkom zmysel a oblúkom sériu uzatvára. Kvôli nej 50% za tri. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Tobin Bell je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série. (Sufferer)
  • Dvaja muži v maskách, ktorí na konci pomáhajú doktorovi Gordonovi, sú bratia Ryan a Brad z prvej scény tohto filmu. Scenáristi to prezradili v bonusových videách k filmu. (Marceloo)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama