Reklama

Reklama

Móda - Extravagance - Manýry

(pořad)
Publicistický
Česko, 2003, 21 min

Novinky a zajímavosti ze světa módy, návštěvy světových metropolí jako jsou Paříž, New York nebo Miláno, pohled na životní styl u nás i v zahraničí – to všechno a mnoho dalších informací nabízí magazín Móda-Extravagance-Manýry, určený příznivcům krásy všech věkových i váhových kategorií. Vedle reportáží z přehlídek renomovaných světových návrhářů a značek věnuje pořad tradičně prostor také událostem z českého módního prostředí a originální tvorbě domácích tvůrců. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Paity 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že funguje celkem spolehlivě Fashion TV, tak nepotřebuji nutně tenhle pořad. Navíc alespoň ze začátku byl dělán dost amatérským způsobem, který bych prominul v roce 1994, ale ne v roce 2008. ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

V mých pubertálních letech jsem tento pořad sledoval docela rád. Zčásti proto, že nic jiného v bedně nebylo a taky mi připadal celkem stylový. A hlavně, kde jinde jsem mohl vidět přehlídku takových koček? Ale dnes už z něj nejsem vůbec odvařenej. ()

LeChatNoire 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, ze to byl jediny porad na obrazovkach ceske televize, ktery pojednava o mode a nabizi i zahranicni pohledy do sveta prehlidkovych mol, davam 3 hvedzicky. Jinak moderovani bylo velmi slabe, prislo mi az amaterske. Myslim, ze by se toho mela zhostit osobnost, ktera se ve svete krasy vyzna. Prolozila bych ho urcite i zajimavejsimi rubrikami, napriklad vizazistickym triky, navody na ruzne styly liceni, vyber vhodne kosmetiky apod. Okenek ze zahranici bych rozhodne pridala plus know-how maskeru filmovych hvezd (tim nemyslim Max Factor). A urcite bych vynechala cesky modeling, protoze to je opavdu nekomentovatelny odpad. ()

Reklama

Reklama