Reklama

Reklama

Dům snů

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009

Obsahy(1)

Deset párů soutěží o dům snů, ale zvítězit může jen jeden! Odtrženi od běžného života, bez informací, mobilních telefonů a kontaktu s rodinami, si účastníci unikátní reality show plné emocí vybojují šanci získat luxusní bydlení na lukrativním pozemku... (oficiální text distributora)

Recenze (71)

duklak2

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už opravdu šílenost. Přiznám se, že zpočátku jsem se i docela těšil, že se bude po čase vysílat reality show. Jenže hned po prvním díle jsem byl plně znechucen. Upozorňuji, že mé hodnocení není ovlivněno tím moderátorem, který je homosexuál. Vlastně já to ani hodnotit nehodlám. Doufám, že v budoucnu nebudou noční reprízy:-) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ten novodobý humbuk kolem trendu reality show, kdy pozorujete bandu nesympatickejch kreténů, kteří se chovají jako tupé stádo krav, opravdu nechápu. Jediná zajímavost na tomhle pořadu je ono stavění domu, které bohužel není hlavní náplní týhle (určitě neskutečně populární) trapárny, kde pozorujete jen lidi, kteří dělají a říkají blbosti a čas od času se pokouší o herecké výkony v emočně vypjatých situacích. Brrrr. ()

Reklama

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem se tomu bránil, až jsem nevydržel, a na kousíček jednoho dílu jsem se podíval. No pochopitelně jsem to neměl dělat, protože to byla hrůza. Celé to absolutně postrádá jakýkoliv smysl, soutěžící na sebe neustále nadávají, když jim dovezou nějaký stavební materiál, tak sborově udělají: "Jéééééééééé!". Jak děti v mateřské škole. Akorát jsem se utvrdil v tom, co jsem si myslel už při sledování ukázek. ()

Košoun odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě ta nejhorší česká reality show, která kdy vznikla. Několik naprosto nesympatických buranů z vesnice řeší naprostý kraviny při "stavění" baráku. Jan Musil to jako moderátor nezvládá. Všichni jenom remcají, nic nedělají, mají všeho dost... Do toho řeší své rodinné problémy, které nikoho vůbec nezajímají. Ono na tom nemůže nikoho vůbec nic zajímat. Není tam vůbec nic, kvůli čemu bych se na to chtěl dívat déle než jeden díl. A nenapadá mě typ člověka, kterému tohle může něco nabídnout. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Nova dostala na hubu s Big Brotherem, třetí řada Superstar u ní neměla valný úspěch, Milionový pár byl zrušen... a tak Nova vyrukovala s dalším sračkoidním pořadem, který bude naše chudinky očíčka mučit přes dlouhé podzimní večery. Jaký je teda proti tomu lék? Řešení je víc než jasné: nesledovat, vyhýbat se tomu za každou cenu! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama