Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná talk show Honzy Musila a Zory Jandové, kteří za pomoci dvojčat Sandry a Violy Černodrinských představovali známé i neznámé osobnosti spolu s jejich zvířecími kamarády. (Paity)

Recenze (8)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi poutavé a zajímavé zainteresování do problémů a radostí majitelů prasat, psů, koček nebo koní. Ve studiu nám zkrátka hosté poví vše o hovnech jejich "miláčků", zda jsou pevná, voňavá či rozmázlá a jaké žrádlo je pro ně nejlepší. Velmi potřebný druh pořadu, škoda, že už skončil! 10% ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, kdo byl větší kreatura? Musil, který už neví, co si vymyslet aby na sebe upozornil, nebo ta squadra azurra, která se tam kolem něj motala, anebo ty utrápený zvířata, co si je tam ty idioti přivlekli sebou? ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozný pořad a hrozný moderátor. Děsně umělý a nudný no jo Prima šetřila,ale tady těžce přestřelila. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

U tohoto pořadu, ač je o zvířatech mám pořád pocit, že mi Musil nutil svou homosexualitu, respektive svou homosexuální orientaci. Nevím proč, ale stále se nemohu této pachuti zbavit. ()

Mr.Dick odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka zoofilů a stádo nervozních zvířat, co neví, kam se ve studiu vychcat. Musila jsem nikdy nemusil. ()

Koprska odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, zda víc trpělo například dvanáct druhů králíčků ve studiu v přenosných klecích, nebo já, když jsem netušícně sledovala, jak se má chudinka zvířátko na výstavě posadit.. A kam že to dělá svou potřebičku... ()

Reklama

Reklama