Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smělá retroshow z doby, kdy se nesmělo. Kamil Urbánek a hvězdy, které nepadají. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž / Talk show). Myšlenka soutěže: výborný; Moderátor Hezucký: nedostačný. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 25% (1*) | ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Patrik Hezucký už nechtěl dělat jen kokotka u Gondíků a tak ještě než se natrvalo usadil s Marešem v rádiu, vrhl se na moderování vlastního „zábavního“ pořadu. Společnost mu samozřejmě dělal pošahaná Renata Kajdžas. No úplný průser to nebyl, ale tyhle ty návraty v době byly opravdu vtipné jen málokdy a to spíš ze strany hostů, kteří alespoň trošku okořenili dost unylou úroveň zábavy. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

O dobách (ne)dávno minulých víceméně nevážně. Znám i horší pořady a jsou i horší moderátoři, než je Patrik Hezucký. (966.) ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Jedna z možností (pokusů) pana Hezuského o vystoupení z Marešovo stínu. Výsledek nechám na Vás. 15% - 1* ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Patrik Hezucký na vrcholu své televizní trapnosti a stupidity, to vše podpořené TV Nova. Snad to nikdy nebudou reprízovat, ani na tom pošahaném TV Telka. ()

Kenty 

všechny recenze uživatele

Když tento pořad porovnám s jinýma katastrofama, co český rybníček vydá, tak mi nepřijde tak hrozný. Je pravda, že pořad začal být koukatelnější až po příchodu Renaty Angelov, která tento pořád totálně vyšvihla a její převleky jsou neuvěřitelné, hlavně Slavěna Sličná je geniální a brečím u ní smíchy. první díl vůbec nezaujal, ale postupem času se viditělně zvedá popularita, které si mlžete všimnout vyššíma výhrama. Celkem příjemné jsou i náhledy na dobu před 30,40 lety, což vyplňuje i tu poučnou část pořadu. Hlavní vadou na kráse jsou některé rozhovory s celebritama, které jsou různorodé a pěvecká vystoupení alias otvíraní úst jako kapr s playbackem je na odchod na záchod. Suma sumárum celkem příjemný pořad pro odpočinek večer u televize, když nemáte náladu na film. ()

m0lL!sS odpad!

všechny recenze uživatele

Patrik Hezucký je sice showman, ale tohle mi absolutně nesedlo...Raději by se měl držet svého mladšího, ale za to zkoušenějšího kolegy. Vysílání na Evropě 2 je jeho šálkem kávy. ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost. Tu jednu hvězdu dávám jen Patrikovi Hezuckému za to, že se mu sem tam povede nějaká vtipná hláška a v jiných pořadech nebo na Evropě 2 vůbec nebyl špatný a za to, že se tam občas objevila nějaká přijemná osobnost. Jinak to byl ale krok do prázdna, čistá tragédie v typicky trapné estrádní režii Novy. Snad už nás nikdo nebude nečím takovým víckrát trápit. 5% ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě zklamalo na celé čáře. Je to pořad o tom,jak chtějí zesměšnit dřívější dobu a přitom zesměšňují jen sami sebe. To je jen můj názor. ()

ReMusiCZ 

všechny recenze uživatele

Dávám dvě hvězdy za samo o sobě dobrý nápad a obsazení moderátorů Patrika s Renatou, kteří z toho dělají zábavnou bejkárnu, ale celkově výsledné zpracování bylo takové nemastné, neslané, na úrovni českých zábavných pořadů z devadesátek, které z dnešního pohledu než vtipně působí spíš úsměvně, že jsme něco takového vůbec "hltali"... :) ()

Reklama

Reklama