Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapsář František Houska (P. Landovský) dostal na Silvestra propustku z vězení. Vrací se do své rodné vesnice a protože nemá ani korunu, podaří se mu tři husarské kousky s řidičem auta (J. Kemr), který ho sveze, s hostinským (J. Libíček) i s bývalou láskou Boženkou (I. Janžurová)… (Česká televize)

Recenze (16)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím neurážející silvestrovská slepenina tří příběhů s parádním, ale občas až moc huhňajícím Pavlem Landovským, a s dobře vybranou trojicí jeho protihráčů. Malé, nenápadné, ale vcelku zábavné dílko. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Schulhoffova televizní mini pro II. program ČT o ničem a o všem, nikoli tedy Strach a hnus v Las Vegas, ale Sranda a společenská krize ve Lhotě. Volné pokračování Boháčka? :D ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Pavel Landovský je na Silvestra propuštěn z vězení a bez koruny v kapse se musí nějak protlouct do Nového roku. Mazanými způsoby postupně využije ve svůj prospěch (nebo chcete-li napálí) tři lidi - Josefa Kemra, Jana Libíčka a Ivu Janžurovou. Jako příběh je to pochopitelně slaboučké a nejsem si jistý, zda bych se na to podíval i podruhé, ale Pavel Landovský je vážně dobrý i v této televizní banalitě a Schulhoffův nedoceněný smysl pro stavbu situační komedie je znát i zde. 60% ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Na tomhle snímku je patrné, že se skutečně dobrými herci (takové už dneska nemáme) se daly za komára natočit dobrý kousky s minimem vypětí. Na těch záběrech je znát, že se očividně točily na první dobrou, a kameraman si asi příliš hlavu nelámal, jestli udělal nejlepší záběr všech dob, ale výsledek podle mě rozhodně obstojí. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama