Reklama

Reklama

Azimut

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Československo, 1977

Obsahy(1)

Týdeník Československé televize, který vznikal v redakci Armády a brannosti. Věnoval se veškeré tématice kolem armád Varšavských vojsk a naší Československé lidové armády. Sloužil k propagaci práce Ministerstva obrany. Ukončen byl závěrem roku 1989. (sator)

Recenze (10)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Oblíbený pořad pro milovníky kompasu, kteří trpělivě a pěkně dětem vysvětlovali k čemu je - to a ono, a tamto a tohleto...***( 19.10.2010) ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

No ono se to těžko hodnotí, zvlášť když jsem nikdy neměl vztah k armádě. Ale hlavně jsem se na to občas koukal kvůli Valerii Chmelové...i když mě kolikrát rozčilovala, že měla na sobě vojenský mundúr a brigadýrku!!! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle se opravdu nedá objektivně hodnotit, přece jenom je to už řada let co tenhle pořad o armádě dávali. Sledoval jsem to, jelikož nic jiného nebylo. Spíš to byla taková agitka o tom jak je armáda dobrá. ()

sator odpad!

všechny recenze uživatele

Týdeník Československé televize který vznikal v redakci Armády a brannosti. Věnoval se veškeré tématice kolem armád Varšavských vojsk a naší Československé lidové armády.  Sloužil k propagaci práce Ministerstva obrany. Ukončen byl závěrem roku 1989. ()

štísko 

všechny recenze uživatele

Pomatuji se,že jsme se tomu na vojně občas zasmáli, jindy nás to vytočilo. Proč jsme se na to tedy dívali? Ve světle tehdejší produkce to nepokulhávalo až tolik a především to bylo povinné. ()

heavy66 odpad!

všechny recenze uživatele

lakomá babička mého kamaráda tomu říkala "Azimruk". A že to točil docent Chocholoušek? Tak to vysvětluje vše! ()

Reklama

Reklama