Reklama

Reklama

Udělám cokoliv

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní
Česko, 2006

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Tomáš Matonoha

Obsahy(1)

Nová rodinná show, kde lidé překonávají sami sebe, aby udělali radost někomu blízkému. Tomáš Matonoha provází velkou emotivní podívanou, plnou neuvěřitelných výkonů, vypjatých situací a splněných snů. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Kravina, už ten název mluví za vše. Pravda jsou lidi a lidi, tou druhou skupinou myslím ti co si klíďo dlouhodobě nechají sr*t na hlavu a ještě zato poděkujou:-( Nebo ti kterým řeknou skoč a on to udělá.. Petrenko opět nezklamal... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Můžu s nadsázkou říci, že až v tomto pořadu jsem "poznal" pana Matonohu. Obdivoval jsem ty lidi, co dokáží splnit za úkoly, jen proto, aby udělali radost někomu blízkému. První díly byly zábavné, ale pak pořad začal nudit. Nic jiného, než známku chvalitebně, si pořad nezaslouží. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad dlouho nevydržel, ale to je docela škoda. Pro někoho překonat strach z výšek či pavouků, je dost nadlidský výkona udělat tím jinýmu radost je určitě záslužné. Do některých věcí bych opravdu nešel. ()

Vercinix odpad!

všechny recenze uživatele

Vrcholný produkt lidské ubohosti a zoufalosti dnešní doby, kdy se několik duševních trosek (míněno tvůrci pořadu) paraziticky přiživuje na neštěstí druhých, na tom, že jsou soutěžící častokrát zahnáni do kouta a jako poraněná zvířata jsou schopni "Udělat cokoli" pro zkrácení svého utrpení! Splaškovitý humus vyprodukovaný Romanem Petrenkem (u jehož produktů nedosáhlo hodnocení na CSFD nikdy ani na mez 50%, což také o něčem vypovídá) jež patří kamsi daleko za morální stoku poukazuje nejspíše na omyl evoluční teorie, jelikož ani zvířata, která by teoreticky měla být hierarchicky kdesi pod homo sapiens (pokud mohu být tak smělý a nazvat tak tohot “postmoderního umělce“, jehož záměry zůstanou navždy nepochopeny) by takto sadisticky, škodolibě a zvrhle nepřihlíželi trýznění jiných živočichů kteréhokoli druhu či rodu a nečinily by z duševního poníženi show! Snad jsem v tomto komentáři až příliš radikální, snad se i v mnoha věcech mýlím, ale z tohoto typu pořadů jako je Pošta pro tebe, Nic než pravda a Udělám cokoliv se mi opravdu zvedá žaludek! Nadával bych klidně ještě dál a na mnoho stran, vytýkal bych mnoho chyb ( a nejen pointových), ale myslím, že své jsem řekl! Však i zde platí, kdo neviděl neuvěří! ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Tohle téma je zajímavé a pokud by se toho zhostil někdo schopný, mohl z toho být hit. Takhle to nestálo za nic a brzy to z vysílání zmizelo. ()

topi80

všechny recenze uživatele

Že už dávno u nás herci nemusí umět mluvit, na to už jsem si zvykl (Trojan, Liška, Matonoha, Mádl a další). Ale moderátoři by se snad pořád mohli vybírat z těch, kdo mluvit umí, ne? Vysvětlí mi někdo, jak může dělat moderátora někdo, kdo šišlá, huhňá a není mu rozumět jediné slovo? Jinak námět poměrně zajímavý (na jeden, dva či tři večery). ()

Reklama

Reklama