Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O Connie (Myrna Loy), dceři jednoho boháče, otisknou noviny nepravdivý drb a vzápětí musejí čelit žalobě o obrovskou sumu peněz. Editor novin Warren (Spencer Tracy) přijde s plánem, jak z toho ven. Nasadí svého člověka Chandlera (William Powell), který má Connie vmanévrovat do situace, kdy budou on a Connie přistiženi jeho manželkou, aby dosáhli stažení žaloby. Jelikož je Chandler svobodný, Warren přiměje svou snoubenku Gladys (Jean Harlow), která dlouho čeká na neustále odkládanou svatbu, aby předstírala Chandlerovu ženu. Jenomže Chandler to s Connie nebude mít moc snadné. A jak už to v bláznivých komediích bývá, brzy se rozjede řetězec lží a nedorozumění. (IQ Tiqe)

(více)

Recenze (10)

burina 

všechny recenze uživatele

Jeden z najzabávnejších klasických filmov, aký som videla. No a Myrna Loy a William Powell tvorili úžasný pár.:) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pár výbuchů smíchu jsem absolvoval, jinak "standardně" humorně laděná veselohra. Nezapomenu na "grotesku" na rybách, tradičně skvělého Powella a bezprostřední (jako vždy) Myrnu Loy. # [viděno: TV, sluchátka, EN sub] # příběh 7 | hudba 7 | humor 5 | akce 1 | napětí 1 | pustil bych si znovu 7 ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa nevymyká z klasických romantických príbehov tých čias, má skvelé obsadenie, dobré dialógy, jednoduchú zápletku a šťastný koniec. ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Jeden z vrcholů americké komedie - alespoň podle mě! Myrna Loy a William Powell jsou skvělý pár. A když jim nahrávají Spencer Tracy a Jean Harlow, je se na co těšit! "I thought that was rather clever of me." "Yes, I thought you thought so." ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazená a správně zamotaná komedie, která je plná skvělých hlášek, nicméně by určitě výrazně prospěla kratší délka. "She may be his wife, but she's engaged to me!" :-) :-) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Části s Williamem Powellem a Myrnou Loy jsou o třídu výš než zbytek filmu. Chemie mezi nimi je úžasná a její uvolněné civilní herectví, tak odlišné od spousty hereček v tehdejší éře, společně s jeho vtipkováním, jsou motor každého jejich filmu. Scéna s rybařením je nezapomenutelná. Zbytek už tak nezaujme, Jean Harlow byla spíš zklamáním, Spencer Tracy si asi odehrál svoje. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Powell s Myrnou Loy natocili i mnohem lepsi kousky a pribeh mi zde prisel takovy nejaky prilis "vymysleny", spousta vysvetlovani a nejak malo akce... Pozitivem pak bylo to, ze J. Harlow mi zde nevadila tolik, jako v jinych svych filmech... :-) ()

Reklama

Reklama