Reklama

Reklama

Ondřejova filmová škola

(pořad)

Obsahy(1)

Prázdninový výběr Ondřeje Kepky z filmové školy pro videoamatéry a fotoamatéry z cyklu ZOOM. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

igi B. 

všechny recenze uživatele

"Hovno plave ve vodě, kdo ho chytí ten to je..." . . . Tahle lehce fekální dětská říkanka mě napadla při pohledu na dramaticky pádlujícího pana K. ve 3. dílu téhle >školky< filmařiny. . . . Svatá amatérštino! Trapnost na trapnost... A že se blbečkům v "detailu" ve sklech brýlí celý štáb odráží...! - nevadí... (?!) . . . Kepka asi chcípal hlady, že mu ČT předhodila tenhle žvanec. No, přežvejkali, vyzvraceli... Něco jsme se tedy dozvěděli, hlavně to, že banda protekčních ignorantských nýmandů zůstane čím je, rodiče nerodiče, školy neškoly, švenky nešvenky, kšefty nekšefty, že... . . . Resumé? Laik žasne, odborník se diví! . . . Jedna hvězda tedy jen za tu teorii, ryze na té čudláci nemají co podělat... Zbytek s etudkami - regulerní odpad... :-[.. - - - - - (Průběžně - s marným očekáváním skutečného poučení se - sledováno v úterních odpolednách na >školáckém prostoru< - a po třetím dílu už tedy utrum(!), hodnocení 49., komentář zde jako třetí - 2.2.2010) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. To je snad poprvé co jsem se dokázal 2,5 hodiny dívat na jeden vzdělávací pořad. Z každých, celkem 33 dílů si divák odnese hodně dobrých rad od odborníků v odvětví filmu a jeho natáčení, kompozice a vše co je k natočení amatérského či profesionálnějšího filmu zapotřebí. | Průměr všech zhlédnutých (12/33) epizod: 75% (4*) | ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Určitě dobrý nápad jak se naučit základům filmového řemesla, navíc doprovázeno zkušenostmi filmaře, jehož práce sice obsahově nijak nevynikají, ale je nepochybně dobrým a zajímavým učitelem. ()

Matrinx odpad!

všechny recenze uživatele

To je spíš Ondřejova zvláštní filmová škola :) Škoda, že nesedí ten nový název pro zvláštní školy - praktické... ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Příliš málo použitelných informací a když tak nejsou pořádně vysvětlené. žádné rady, čeho se vyvarovat, na co dát pozor ani proč se to vlastně dělá tak a né jinak. Achjo. ()

eMatt 

všechny recenze uživatele

Nápad je to sice hezký ale zpracování jako pro dementy! Navíc tam není zahrnuto nic z moderní technologie, z epizody o speciálních efektech jsem fakt šílel. Rozhovor se střihačem to je přesně jak pro školku, prostě 2/5 je možná moc. ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Zas tu čeští "spielbergové" plivou špínu. Pánove, co tu tak pomlouváte, co jste natočili ??? Odpovím za vás H.O.V.N.O. Češi jsou holt takoví - samej rozumbrada ale skutek utek. Tento seriál nešel až tak do hloubky, ale byl v pohodě. Amatérům, pro které je určen, se určitě líbil. ()

GzL 

všechny recenze uživatele

U mně převládá naprosté nadšení z tohoto projektu téměř a koleně a velice za něj panu Kepkovi děkuji! ()

Reklama

Reklama