Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom večírku pro prominenty dojde k brutálnímu znásilnění dvou dívek z Běloruska. Jedna z nich útok přežila, druhá je ale nalezena už mrtvá. Vyjde najevo, že obě byly přivezeny z Běloruska ještě s dalšími osmi dívkami. Inspektorce Lindsholmové je jasné, že v této záležitosti má prsty známý místní mafián Koschnik. Podezírá také prokurátora Von Brauna, kterého Koschnik vydírá. Von Braun je zanedlouho nalezen mrtev – spáchal sebevraždu. A Koschnik donutí svého poskoka Littchena, aby vzal vraždu na sebe... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absence jakékoliv katarze působí značně bezvýchodně až depresivně (jak začíná být u Místa činu s KOMISAŘKOU, nikoliv inspektorkou, Lindholmovou zvykem), nicméně realita je patrně taková a tvůrci bez růžových brýlí popisují skutečný stav věcí. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele

Kdyby se takového tématu místo Němců chytli Britové, bylo by to asi lepší. Jenže, proč oni by se zase zaobírali tímto tématem, že... A ono to vlastně vůbec nebylo špatné, dokonce jsem na ten polootevřený konec dosti krutého příběhu myslela ještě druhý den ráno (prostě kam strčí nos východní a jižní Slované je obvykle peklo ;-)). A Maria Furtwänger je hezká ženská a i celkově se na to dá koukat (asi proto, že víc jak tři čtvrtiny minutáže je tam buď ona nebo Ben Sadler...:-)) ()

Reklama

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost drsná kriminálka o zneužívání a následném vraždění mladých běloruských dívek. Jedna z nich se probudí na smetišti a stane se důležitým svědkem zločinu. Zahrála si jí herečka Emilia Schüle, která byla za ztvárnění role poprávu kladně hodnocena. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatort je takova nemecka klasika, zijic v bavorsku s Klenotem z Hamburgu, je skoro jiste ze v nedeli se proste zapne Tatort (no, ne vzdy se dokouka, ale proste ta znelka mosi byt, stejne jako prvnich par minut "aby se vedelo"). Rada bych take upozornila ze Tatort zde (na rozdil od spousty ostatnich serialu s podobnou tematikou) neni pouze zalezitost duchodcu! Tatorty jedou proste vsude. Na Holkach na odpis je zajimave to, ze jsem je na prvni pokus odepsala s tim ze je to strasna blbost a vubec ja pohrdam. Duhy pokus se odehral v nedeli vecer, zamyslela jsem to opet jen jako kulisu, neb trpim zanetem spojivek a nesmim namahat oci a tak jsem chtela neco na co budu moct jen mzourat a nebudu litovat ze to vlastne skoro nevidim. Ovsem po dvaceti minutach jsem docela rozlepovala oko a "kapala" jak vztekla, neb me pribeh docela bavil. Potencial to melo vetsi, ale davat tomu podprumer nebo odpad taky nebudu, neb kupodivu me to nejak nedrasalo nervy a dokonce jsem hned projevila zajem podivat se i na druhy dil. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama