Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekompromisní komisař Nick Tschiller plní po příjezdu do Hamburku svůj první úkol – má zkontrolovat jeden byt. Zdá se však, že s kolegou Yalcinem Gümerem píchli do vosího hnízda. Ukáže se, že byt je úkrytem pro nezletilé prostitutky a jejich pasáci se náhle objeví ve dveřích. Po divoké přestřelce, která následuje, zůstávají tři mrtví pasáci ležet na schodišti. Jsou to členové nebezpečného klanu, který prakticky ovládá hamburské podsvětí. Nový komisař Nick Tschiller se tak dostává pod drobnohled svých kolegů, musí se podrobit vnitřnímu vyšetřování a zdůvodnit své jednání okresní prokurátorce Hannah Lennertsové. Zabíjel skutečně v sebeobraně? Nick se na vlastní pěst pouští do boje proti mocnému klanu, podporuje ho pouze jeho zraněný parťák Yalcin... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

joelly01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak za sebe tehle prvni epizode davam pekne a solidni tri hvezdy. Til je svihak lazensky, nekriticky priznavam ze ho zeru jak takove ty cokoloadove opatky co maji uprostred karamel, mnam! Fakt solidni detektivka na nedeli vecer! Vady na krase jsou dve: Irituje me jako prase ze do kazdeho filmu ve kterem hraje musi porad cpat ty svoje smrady! Po vsech tech kokowah, ohrhasen, ohrküken a rukojmich uz z nich pomalu zacinam byt otravena jak malajsky sip... Uplne se bojim jit na hyzlik s tim ze kdyz dam nahoru dekl ze se z tama na me bude pitvorit cela Schweigrova familie! Druhak: v ramci politicke korektnosti (ostatne i druha epizoda je o zlolajnych imigrantech) ma jako partnera takove jakehosi nepekneho kanaka s charismatem Markety Muchove! Ctvrta hvezda je od Klenota, pry z nostalgie ;) ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Nie som veľkým prívržencom "Miesta činu", ale v tomto filme na mna Nick mimoriadne zapuosobil. Ide o celkom fajn kriminalku so svižným tempom, nenudil som sa do sameho konca. Od prvých troch Nickom zabitych gangsterov až po Brennera na konci. Príjemne nemecké prekvapenie. som zvedavý či v ďalších filmoch už nepôjde iba o rutinu, ako sa to vo filmovom svete stáva. :( ()

Reklama

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi slušný nízkorozpočtový počin. Pôvodne som to chcel dať na 3*, ale keď zvážim viaceré faktory - už tradične charizmatický Til, ktorému tieto akčné roly sadnú jak šerbeľ na zadok (niektoré kaskadérske kúsky vyložene vynikajúce - prelet cez okno z horného poschodia na nižšie pomocou reťaze), skvelá Todsharowova hudba (hádam som tieto tracky počul už v Schutzengel-ovi, ale to mi vôbec nevadí :)), vďačná zápletka (obchod s "bielym mäsom" ftw!) a napokon aj (na nízky rozpočet) veľmi slušná akcia s výbornou kamerou - ručná práca s viacerými dynamickými dlhými zábermi na jedno nahratie, ktoré malo grády... A klasicky nesklamal Fahri Yardim ;). Tak tomu dávam 4* :). ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Kedže,Tilovi Schweigovi v Hollywoode nechcú dávať ani Béčkové role-tak to skúša doma.Kde sa snaží napodobniť Legendárneho komisára Schimanského(Götz George) a snaží sa dosiahnuť jeho kultový status.Nový komisár Nick Tschauder(T.Schweiger) je skutočne ako inflácia na nedeľu večer-Znie to ako vtip v ktorom sa podávajú všetky klišé!Príbeh je veľmi jednoduchý a veľmi čitateľný.Skratka ničím nedokáže prekvapiť-kriminálka ktorá je bez napätia,stojí za _____. HOD:32,01%. PS: NA rozpočet cca, 1.500.000 eur.-aj keď je to TV-film je to slabá krimi paródia! Nie je to nič iné ako seba-prezentácia Tila Schweigera! ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Kykyrykýý, vaše pětiminutové vejce je hotové " Til Schweiger jako komisař Nick Tschiller dokonce tentokrát první den jako policajt v Hamburku sejme pár obchodníků s bílým masem a rozjede krimi jízdu, kde honí svého bývalého parťáka. Hodně nenáročná oddechovka, která se dá a není tak přeakčnělá jako jiné kousky s tímto komisařem, ale konečný pozitivní dojem byl hlavně díky vyše zmíněné hlášce. Místo činu slavilo letos padesát let a tento díl z těch 1.146 epizod asi zapadl do nezapamatovatelnosti. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Luna Schweiger (Lenny Tschiller) je aj v skutočnom živote dcérou Tila Schweigera (Nick Tschiller). (ludovit14)

Reklama

Reklama