Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Nick Tschiller se dostal do hledáčku klanu Astonových. Kazí jim totiž obchody s prostitucí a pár vyšších členů klanu nechal zavřít nebo je i zastřelil. Když Nick unikne ze svého auta těsně před výbuchem a dojde mu, že v autě mohla sedět i jeho dcera, naštve se o to víc. Nicka navštíví doma Idris Ervan, který se snaží, aby mladiství nevzhlíželi k zabijáckým lumpům, jako je šéf klanu Firat Astan. Nick se od něj dozví, že klan Astanových hodlá začít ve velkém i s drogami a očekává obří dodávku. Nick sdělí novou informaci kolegům a přizve do akce i detektiva Enna Kromera z oddělení drog. Také přesvědčí státní zástupkyni Hannu Lennertsovou, aby zařídila povolení k odposlechu Ismala a Firata Astana, kteří jsou ve vězení. Detektiv Kromer ví, že trh s drogami v Hamburku ovládá Bürsümův klan, jehož šéfem je Aykut Bürsüm, a myšlenka, že začne válka mezi klany, se mu líbí. Nikdo netuší, že Kromer hraje svou vlastní hru a dal vědět Firatu Astanovi, že je odposloucháván... (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako kdybych naskočil do rozjetého vlaku. Strašně bídné dialogy několika nudných postav, záporáci jsou fajn, ale přišlo mi to úplně povrchní, včetně jednání všech zůčastněných. Til Schweiger boduje, má charisma, divák mu fízla věří, ale scénář za moc nestojí. Potěší dvě solidní bitky, které maj civilní choreografii a jsou brutální. Na dalšího Tatorta se ale chci podívat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvním díle Til Schweiger jako komisař Tschiller v Hamburku dostal pár kurdských obchodníků se ženami z klanu Astanových a hned na začátku druhého dostal státní zástupkyni Lennertsovou ( Edita Malovcic ) do postele. Hlavní záporák skvělý Erdal Yildiz řídí pomstu proti hlavnímu hrdinovi ( snaží se ho sejmout a nechá zřídit jeho milenku ) a přeorientuje se na obchod s drogami. Nenáročná televizní krimi akční oddechovka, která jela v nadprůměrném tempu. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysoko-oktánové pokračovanie Nickovho zákona s ešte lepšou akciou, ktorá sa poriadne ani nezastaví (pneumatická klincovačka v boji rulezzz!); s ešte drsnejším Nick Tschillerom (opäť skvelý Til Schweiger) a mierne komplikovaným dejom o obchodovaní s drogami (v ktorom sa človek po chvíli trošku stráca). Už hneď na začiatku sa nastaví veľmi slušné tempo, ktoré vydrží až do konca a prípad sa, ako vždy, vyrieši. Na poli týchto nízko-rozpočtových TV filmov je to skvelý počin, a podľa môjho subjektívneho názoru v tejto Tatort - Nick Tschiller sérii je Nickova pomsta asi najlepšia časť. Hoci film ako taký veľa nového nepriniesol, nenudil som sa ani chvíľu, dívalo sa na to skvelo. Preto dávam za 4*. ()

Reklama

Reklama