Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Tschiller a Yalcin Guemer pokračujú vo svojom boji proti zločineckému astanovskému klanu. Keď však Nick zistí, že z ich zločinov najviac profitujú ich nemeckí organizátori a objednávatelia, niekto unesie dcéru a bývalú manželku. (STV)

Recenze (6)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretie pokračovanie Tatort série s Nick Tschillerom trošku ubralo na tempe a priniesol iný druh napätia - únos dcéry a ex-manželky, s ktorou sa Nick chcel dať znovu dokopy, navyše, pod hrozbou ich zabitia musí mlčať. Tým, že sa ubralo na akcii, mohol viacej vyniknúť skvelý Schweiger, ktorý tu predvádza azda najlepší výkon v celej sérii (záverečné mučenie a vysporiadanie sa s ním je kapitola sama o sebe). Film ale vo viacerých momentoch vyslovene nudil a mal hluché momenty, ktorým čosi chýbalo. Finálna polhoďka skvelá a necháva otvorený koniec. Ako film samotný skoro na úrovni Off Duty (slušné momenty so striedajúcimi sa hluchými). Film ale treba vnímať ako ďalšiu epizódu z mini-série o Nickovi Tschillerovi. A preto je v kontexte celej série tento diel kľúčový pre ďalší vývoj a z väčšej perspektívy to bolo dobré. Preto 3*. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí Místo činu s komisařem Tschilerem, kde musí osvobodit svého úhlavního nepřítele Astana, protože mu jakási Ukrajinka unesla ženu a dceru. Řekl bych, že kvalita této nenáročné krimi oddechovky stoupá a nebo já jsem v záplavě jednohvězdičkových filmů otupěl s nároky na něco náročnějšího. My rekreační němčináři máme z názvu sice spoiler, ale neva. ()

Reklama

joelly01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konecne muzu pridat komentar! Treti Tatort o Tschillerovi je, stejne jako ostatni dily, o boji Tschillera s Astanem. Ale ted se to jaksi komplikuje neb Tschillerovi pri akci zachrani zivot tajemna zenstina. Tato tajemna zenstina posleze unese Tschillerovo byvalou manzelku a dceru, z cehoz se Tschiller neraduje, neb dcerka je dcerka a o byvalou manzelku take opet zacal prevelice usilovat. Proc tajemna zenstina zachranila Tschillera a pak mu takhle komplikuje zivot? Tot otazka na kterou odpovi treti (a ctvrty) dil teto Serie. Dil se jmenuje "Velka bolest" protoze Tschillerovo dcera se zde projevi jako preveliky spratek. Rada bych jeste dodala ze zde se castingovy sef dopustil prevelikeho prehmatu, neb do role tajemne zenstiny obsadil Helene Fischer, znamou v nemecku predevsim zpivanim slagru. Ne, ze by byla oskliva, ale proste se to nejak nehodi. Jako kdyby jednu z hlavnich roli badass zaporaku v nejake ceske detektivce hrali Eva a Vasek. Proste to vypada divne. Trochu to vadilo. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama