Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Nick Tschiller zjistí, že se jeho nezvěstná dcera ztratila v Istanbulu, tak za ní vyrazí a hodlá ji přes jakékoli nebezpečí dostat zpátky. Ve městě se střetává se zkorumpovanou policií a tureckou mafií, jejíž ozbrojení muži používají zbraně i na veřejnosti. Nick musí využít všechny své policejní zkušenosti, aby dívku unesenou mafií zachránil... Leonora Tschillerová se z Hamburku vydá do Istanbulu, aby zastřelila Firata Astana, který zabil její matku. Leonoře je 17 let a její otec Nick Tschiller nemá o plánu ani tušení. Leonora nedokáže Astana zastřelit, ten ji chce nechat odejít, ale Süleyman Seker se rozhodne využít ji pro své plány. Nickův přítel Yalcin Gümer lokalizuje její telefon a zjistí, že je Leonora v Istanbulu. Nick okamžitě letí za ní a setká se s Idrisem Ervanem. Ten mu poví, že když zjistil, že vrah jeho ženy Firat Astan je na svobodě, napsal mu e-mail a pak si spolu dopisovali, zařídil mu pokoj v hotelu a také zbraň. Oběma ihned dojde, že si dopisoval s Leonorou. Astan se Sekerem mají Leonory laptop a přečtou si celou konverzaci mezi ní a Idrisem. Idrise přijdou zabít ozbrojení muži, odehraje se divoká přestřelka, ze které naštěstí vyváznou oba živí. Idris pošle Nicka pro pomoc na ambasádu, ale on se rozhodne najít svou dceru sám. Hotelová recepční nechá Nicka přespat u sebe, a další den poví Sekerovi, kam Nick další den půjde. Nick se ráno sejde s Astanem a ten mu poví, že jeho nadřízený Süleyman Seker nechal prodat Leonoru do Moskvy. Někdo Firata zastřelí, Nick je zadržen policií, kterou ovládá Süleyman Seker, a skončí ve vězení. Na svobodu ho dostane jeho přítel Yalcin Gümer, společně se vydají do Moskvy, kde musí najít Alexandra Kinského. Objíždí pánské kluby a za Lenny nabízejí 50 tisíc dolarů. Prostitutka Dasha je zavede na kliniku, kde berou dívkám ledviny. Lenny tu byla, ale doktor Schmidt ji právě odváží pryč. Všichni tři se vydají za sanitou, na cestě je zastaví muž s kombajnem a všichni tři bojují o život. Večer probíhá oslava narozenin Alexandra Kinského, generálního ředitele ropné společnosti. Nick s Yalcinem se dostanou do rukou místní policie, která naštěstí není zkorumpovaná. Zde se dozvědí, že do Leonory byla voperována bomba. Večírek je jen záminkou, jak dostat Kinského do sanitky, ve které je zdrogovaná Leonora. Nick s Yalcinem se poperou a zúčastní několika přestřelek, a nakonec dívku najdou. Sám Nick z ní vyndá bombu a zachrání jí život. Seker a všichni jeho muži zemřou. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

joelly01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne jsem videla i tento (posledni?) dil! Do kina jsem na to nesla, pekne jsem si pockala na DVD, neb Klenot "Tatort v kine" odmitl. Ale k filmu: Neni to nejhorsi dil Serie, stval me min nez ten posledni. S Tatortem to nema samozrejme uz VUBEC nic spolecneho (pokud jste fanousci Tatortu jako takoveho tak se tomuhle asi radeji i vyhnete), "uzivilo" by se to i jako samostatny akcni film. Navazuje to spise na treti dil Serie "Velka Bolest" a Luna se zde vydava do Turecka aby zakroutila krkem jednomu turkovi co ji prave ve tretim dile hodne nastval. Misto zakrouceni krkem gangsterovi se ovsem ocitne ve sparech padoucha a to zjisti Nick Tschiller a vydava se dcerku zachranit. Je to takovy prumerny akcnak, cekala jsem ze to bude horsi, ale nehty mi z toho neslezly, takze davam prumer. Luna navic pekne ztloustla a i oblicej ma ponekud livancovity, procez doufam ze Til konecne dostane rozum a prestane ji obsazovat do kazdeho sveho filmu a radeji ji zazene do fitka a zakaze pana mekdonalda. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drsnému policajtovi Tschillerovi unesou dceru, která se vydala zabít do Istanbulu vraha své matky, ale nakonec skončí jako živá bomba, která má zabít nějakého mafiána v Moskvě . Miluju invenci scénáristů, ikdyž tady to vypadá jako varianta 96 hodin s Neesenem. Formálně všechno v cajku - solidní permanentní akce V Istanbulu i v Moskvě, přestřelky , bitky, striptýzové kluby , klinika na obchod s orgány a jeden kombajn na Rudém náměstí... jenže výsledek je něco tak sterilního, že dojem nemastné neslané vystihla naprosto perfektně moje drahá polovička, když po dvaceti minutách řekla, že to vypadá jako Rosamunda Pilcher. Možná tam nebyla romantika a jel se akční film, ale ten feeling sterilní nažehlenosti tam prostě byl. Mám rád Tila schweigera a za kombajn dvě hvězdy. ()

Reklama

mdf 

všechny recenze uživatele

Cestovní reklama na Istambul a Moskvu,ve které se mi líbilo,jak byli vyklizený ulice a náměstí,aby tam mohli natáčet honičky a atd.,ten kombajn na Rudém náměstí,pokud tam opravdu byl,to muselo být asi hodně povolení,tohle mě zaujmulo asi nejvíc,jinak klišé hledání unesené dívky,napodobenina trošku,ale opravdu jen trošku 96 hodin. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Německá verze 96 hodin v poněkud skrovnějším a méně povedenějším kabátě po strejdovi z matčiny strany. To je ta rodina, co s ní sice nechcete nic mít, ale společným oslavám se zkrátka nevyhnete. A když už na to dojde, zkrátka to přetrpíte, i když strejda neustále chrchlá, páchne po naftalinu a jeho otravný hyperaktivní syn šilhá, ve škole je očividně pozadu a spolu nemáte pražádnou společnou zálibu, ale ostatní vás nutí, abyste se s ním kamarádili. Ten kabát tu teď visí před vámi, je o dvě čísla větší, než by strejda potřeboval, prožraný od molů, špatně šitý a chybí mu knoflík. Jednou jste si ho zkusili, ale bezpečně víte, že víckrát to neuděláte, natož abyste v něm chodili dobrovolně a na veřejnosti. 30% ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Videné v televízii, a neviem odhadnúť, či to bola klasická, alebo alternatívna (t.j. kratšia) verzia. Každopádne to ale bol (ako aj viacerí spomínali v komentároch) film na štýl Taken, čo principiálne by ani nemuselo byť zlé. Celý film zabíja najmä jednoduchosť scenára, pri ktorom sa Til môže aj roztrhnúť (nie, tuto to nebolo potrebné :)), ale aj tak toho viacej nezrebí, lebo v podstate nie je čo... Hlavná postava na to, že robí určité blbiny skoro na úrovni spravodajských agentúr, je málo drsná (s Brian Mills-om zo série Taken sa to hádam ani porovnať nedá), prestrelky trošku lepšie, ale vo finále tu máme po všetkých stránkach nedotiahnutú vec, ktorej nevyužitý potenciál je veľká škoda... Verdikt - lacnejší TV film so zaujímavým motívom (obchod s bielym mäsom a únos rodinného člena), kde ale toho toľko chýba, toľko je toho nedopovedaného, nevysvetleného a chaotického. Potenciál to malo dobrý, ale ten zostal niekde na polceste výroby scenára. Z filmu potešili len Fahri Yardim (vtipná postava), kombajn v strede Červeného námestia v Moskve (nie, fakt nežartujem :D) a samozrejme skvelý Martin Todsharow, ktorý asi ako jediný nesklamal (a ktorého hudba sa mi čím ďalej, tým viacej páči). ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama