Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka od rodiny je nalezena mrtvá v podzemních garážích nákupního centra. Vše nasvědčuje tomu, že jí někdo nejprve srazil autem a poté ležící na zemi přejel. Policie se snaží vypátrat nejprve motiv činu, ten je ale stejně nejasný jako případní podezřelí. Stopy vedou k lidem v okolí oběti – manželovi, jeho milence a v neposlední řadě také k dospívajícímu synovi a jeho spolužačkám ze třídy... (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Fox85 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti dvěma předchozím dílům je tady už konečně nějaký náznak opravdového vyšetřování. Jinak pořád přemýšlím nad tím, jestli tuto dvojici sledovat i nadále ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

takhle to v reálu dopadne když byla škoda každé rány která padla vedle.Dobrý scénář ale notně kulhala režie a klasicky příšerný český dabing.Dávám pět ale to proto,že jinde nic nebylo co by mě zaujalo v záplavě amíckých srágor.Tak to zkrátka mám.Tohle bylo natočeno po "evropsku" a to já můžu.Němci klasicky krimi umí ale tady to drhlo.Ale zase si v Berlíně  nehráli být světoví.To musím uznat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ autem přejeté maminy v garážích nákupního centra byl nadprůměrný hlavně v druhé polovině při konfrontaci detektivů s triem rozmazlených šestnáctiletých podezřelých děvčat, ale problém tohoto dílu byl, že byl kapku zmatený pokud člověk neviděl ten předchozí film Místa činu Berlín a tady to na to navazovalo včetně flashbacků a přestřelky. ()

Reklama

Reklama