Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Suspendovaný Nick je na odpočinku, bývalý kolega Yalcin Gümer ho však napriek tomu požiada o pomoc. Jedného z dvojice bratov hudobníkov, ktorí boli zaradení do programu na ochranu svedkov, kde mali svedčiť proti priekupníkom drog, už zavraždili a on chce urobiť všetko preto, aby zachránil toho druhého a zároveň odhalil informátora, ktorý vynáša informácie z policajných radov. (RTVS)

(více)

Recenze (4)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Videné (pravdepodobne) premiérovo v TV na STV1 10.02.2021. Voľné pokračovanie série o policajtovi Nickovi Tschillerovi, ktorý je na odpočinku a snaží sa spamätať z démonov minulosti a dať sa dokopy. Nakoľko je na odpočinku, z diaľky pomáha svojmu kolegovi Yalcinovi objasniť prípad. Toľko z príbehu, čo sa týka samotného filmu... Tým, že ubudlo postavy Tschillera, korelačne sa ubralo aj na akcii a napätí, napriek tomu tam (aj vďaka skvelej ambientnej hudbe) bolo cítiť silnú, a neraz mrazivú atmosféru vyšetrovania, porovnateľnú s tou z Fincherových Mužov, ktorí nenávidia ženy, čo je rozhodne dobrá vec. Že samotný príbeh ale bol poslabší a málo Tatort-ský považujem za zásadný omyl celého filmu (keď už ubudne charizmatického a akčného Schweigera, treba to aspoň niečím kompenzovať). V sumári to bola pohodová podívaná, ktorá moc neohúri, ale ani nesklame. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva bratri - muzikanti maji svedcit proti prekupnikum drog. I kdyz jsou v programu na ochranu svedku tak jeden bratr je odkrouhnut. Celou akci ma na starosti Tschillerovo turecky partak znamy z predchozich dilu. Tento nikomu neveri, teda krome Nicka Tschillera, ktery ovsem uz neni "plnokrevnym" policistou, ale motivuje problemove deti na jednom severonemeckem ostrove. Turek na tanjacku preveze prezivsiho svedka (bratra-muzikanta) na schovani k Tschillerovi. Pak se zacne ukazovat ze zabity bratr nebyl mozna takovy za jakeho se vydaval, obchod s drogama mozna nebude tak docela obchod s drogama a Tschiller na nejaky "Tschill out" vlastne ani moc nepomysli. No, tak to bylo strucne k obsahu. Ted me dojmy: Jeden s tech slabsich Tschillerovo Tatortu, ale zase ne tak uplne blbe jako ten film. Krome par telefonatu nas Til dejovou linkou s dcerkou moc neobtezoval. Blbe to nebylo, ale take jsem nejasala a myslim ze existuje spousta lepcejsich Tatortu. V novinach pak na druhy den psali ze sledovanost nic moc a mozna Schweiger pujde (z Tatortu), ale to by mi prece jen prislo trochu nefer, je spousta horsich komisaru a blbejsich dilu (dejovych linek). Na pristiho Tschillera podivala bysem se rada, ale jen pod podminkou ze se tam nebudou resit veci co se resily ted (nechci spoilerovat), protoze od jiste doby jsem na jiste veci dost hakliva a nechci je videt . Ani vedet. Tak. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Til Schweiger jako suspendovaný policajt, který po vraždě manželky je na ostrově jako vychovatel na táboře mladistvých sígrů na ostrůvku v Severním moři a sem jeho kolega uklidí po vražedném útoku jednoho ze svých mladistvých korunních svědků. Díl z cyklu Místo činu jako fajn oddechovka, která tentokrát není moc akční, ale působí celkem inteligentně a je zajímavá prostředím a atmosférou. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to zase jednou Němci vytáhli.Fakt dobrý scénář,zápletka.Schweiger umí taky něco jiného než honičky a střílečky.Obyčejný zdecimovaný bývalý polda,který je vtažen do závažného trestného činu ,kdy se z obyčejné vraždy vyklube to nejhorší co musí policajti řešit.Filtr na kameře fakt musel být?????? ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama