Reklama

Reklama

Přešlapy

(seriál)
Česko, (2009–2010), 32 h 33 min (Minutáž: 48–53 min)

Hrají:

Filip Blažek, Zuzana Norisová, David Novotný, Jitka Schneiderová, David Matásek, Soňa Norisová, Miroslav Šimůnek, Daniel Svoboda, Betka Stanková (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Nový třináctidílný seriál Televize Prima, který sleduje životní kotrmelce tří párů ve věku okolo 30 let. Jsou vzájemně propojeni láskou a přátelstvím. Adam a Radka se teprve poznali a jejich vztah začíná. Petr a Jana mají po svatbě a snaží se o první dítě. David s Karolínou už dítě mají a uvažují o dalším. Jsou to vaši sousedé nebo kolegové z práce – mají zaměstnání, koníčky, chodí se bavit i sportovat. Seriál je o tom, co všichni prožíváme. O tom, co řešíme, nebo o tom co budeme dělat, až dorazíme domů. Může to být rozhodování mezi mateřstvím a kariérou, můžete mít pocit, že vám manžel doma nepomáhá, řešit partnerské neshody, sexuální problémy, rodinné finance, žárlivost, nevěru. Že byste šli raději na pivo než hlídat… Nebo naopak, že byste raději hlídali, ale nemáte koho. Stejně jako v životě se i v seriálu vážnější soukromé tragédie dají přežít jen díky humoru. Důležité je, že ty nejhorší rány osudu berou naši hrdinové s nadhledem, takže pak máte i vy pocit, že je všechno o něco jednodušší. Život po třicítce přece občas každému připomíná komedii plnou omylů. (TV Prima)

(více)

Recenze (173)

bo.rec odpad!

všechny recenze uživatele

ASI SE DOBLIJU, TAKHLE SVINSKY VYKRÁST A OKOPÍROVAT DOKONALEJ ANGLICKEJ SERIÁL ŠEST V TOM MŮŽE JEN ABSOLUTNÍ IGNORANT. (POUŽIL BYCH I HRUBĚJŠÍ VÝRAZ, ALE NECHCI KAZIT MLÁDEŽ). STYĎTE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TFUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že já jsem celkem spokojen. Alespoň co se týká české seriálové tvorby a vůbec české tvorby z poslední doby všeobecně. Seriál "6 v tom" znám, sledoval jsem ho pravidelně a rád. Samozřejmeˇčeská "verze" se tomu nevyrovná, ale jak je výše - na české poměry výborné. Sem tma se fakt velice zasměju, celkově to rychle ubíhá a je to takové svěží a uvolňující. Některé zápletky, či rozhovory jsou podivné, ale zase to vynahrazuje skvělý Matásek, který je fakt pekelný. Ani ostatní herci mají své velice dobré chvilky, ale MAtásek - to je fakt skvost. Rád se na to ve středu vždycky juknu, mě se to prostě zamlouvá. Žáden zázrak, ale tak zlé to také není. Howgh! ()

Reklama

patsandor

všechny recenze uživatele

Dát tomu odpad mi připadá dost trapný, zvlášť po první epizodě Jsem ve věku postav a mám známé či kamarády, kteří by postavám vypadli z oka (např. téma chůvi pro děti). Mladej studentík nemůže vědět, jaký to je snažit se o dítě či ho potom vychovávat. Zatím jsem byl mile překvapen. Ohodnotím později. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Na české seriály nekoukám ze zásady a vůbec seriály celkově moc nemusím. U Přešlapů jsem čirou náhodou uviděl pár prvních dílů a překvapivě mě začal bavit. Netvrdím, že jde o nějak kvalitní počin nebo originální. Důvodem, proč mě zrovna tenhle TV seriál bavil, bylo herecké obsazení. Každého jednotlivého herce mám z nějakého důvodu rád a jako skupina kamarádů a kolegů fungují v Přešlapech dokonale. Originál jsem neviděl a vlastně jsem se o něm dozvěděl až před posledním dílem. Humor postav ztvárněných Davidem Novotným a Davidem Matáskem je jedinečný :-). Milostné aj. pletence jsou tu klasicky jako v každém podobném seriálu, tady mi ale nijak nevadily. Asi nebyly probírány tak zdlouhavě a nudně. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Prozatím si nemůžu stěžovat.. někdy tvůrci zabřednou na hranici trapnosti, jindy se vytáhnou vtipným momentem, trefnou poznámkou ze života.. navíc roztomilá Norisová, vtipný Blažek s Novotným, přesná Schneiderová.. Resumé je asi takové - mrknu se i příště, což je s ohledem na jinou seriálovou produkci samo o sobě pochvala. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (5)

  • V Přešlapech se setkají Soňa a Zuzana Norisovy, které si spolu zahrají teprve podruhé. Nebudou hrát sestry, ale kamarádky. (Bart)
  • Herečka Stanislava Bartošová se před kamerou objevila po 16leté pauze. (M.B)
  • Natáčení se spravedlivou měrou rozdělilo mezi ateliér a přirozené prostředí. (Bart)

Reklama

Reklama