Reklama

Reklama

Prima SVĚT

(pořad)
Publicistický
Česko, 1995, 25 min

Obsahy(1)

SVĚT 2009 je publicistický pořad vysílaný na TV Prima a moderovaný Janem Kudláčkem. Tento pořad každou neděli informuje diváky o různých zajímavostech a událostech ze světa, které se za týden udály. (Dawid199)

Recenze (37)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mám rád tenhle ten druh pořadů. Nejen coby vášnivý cestovatel a dobrodruh, ale i čistě ze zvědavosti. Je nám zde nabídnuta celá škála zajímavých reportáží i informací a tipů – takže v tomto případě určitě spokojenost. Sice poslední dobou čumím hlavně na Objektiv, ale samozřejmě nepohrdnu ani tímto pořadem. Jasný nadprůměr – jen těžká konkurence a hlavně se pro prohýřené sobotě špatně stává takhle brzy… ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Také to máte tak, jako já, že přes nějaké momenty v týdnu prostě nejede vlak a není možné, aby byly jinak? Já ráno vstanu, připravím si snídani (nejhezčí snídani v týdnu) a po deváté hodině, když na Primě skončí klasicky nekonečná šňůra dokumentů o druhé světová válce, započne půl hodina zajímavostí ze světa s názvem Prima Svět. Samozřejmě vždy je to o konkrétní reportáži, ale klobouk dolů před tím, co redakce za těch mnoho let vymyslela, a kde všude ve světě už byla, aby naší republiku světu představila. Doteď například vzpomínám na reportáže z celého světa, kde se lidí ptali, jestli znají Českou republiku a pokud ano, tak co o ní ví. Přesně tahle přidaná hodnota je to, co mám tak rád. A přesně to je ten důvod, proč mi takřka každé nedělní ráno začíná stejně…u poctivé snídaně a pořadu, který mi naleje informace do hlavy a udělá to nejen zábavnou, ale i poučnou formou. A já tak tímto komentářem tvůrcům děkuji a přeji hodně štěstí do budoucna. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Když tohle začalo ( 1995 ) bylo to delší a plné reportáží a zajímavostí. Teď posledních pár let to neustále zkracují a i ty reportáže jsou takové jakoby jen orientační a zdá se mi že i dost neosobní. Dříve moderátoři cestovaly po celém světě, zatím co teď už jen odvisílají nějaké "propagační" materiály z dané země ( nebo tématu ) a hotovo. Škoda. ()

Karp 

všechny recenze uživatele

Reportáže byly zajímavé, pořad dobře sestavený, ale nikdy jsem se nesrovnal s náladou, která se na mě z televize linula. V neděli dopoledne bych osobně uvítal více klidu:-) a ne cestování z místa na místo. Vždycky mi to evokovalo myšlenku zvedni se z postele, sbal se... anebo víš co? Zítra mazej do práce:-). Sám nevím proč, ale podobné pořady raději večer. Jinak ovšem není možné co vytknout. Jedna hvězdička dolů za vysílací čas a jedna hvězdička za moderátory. ()

Galerie (109)

Reklama

Reklama