Reklama

Reklama

Prima SVĚT

(pořad)
Publicistický
Česko, 1995, 25 min

Obsahy(1)

SVĚT 2009 je publicistický pořad vysílaný na TV Prima a moderovaný Janem Kudláčkem. Tento pořad každou neděli informuje diváky o různých zajímavostech a událostech ze světa, které se za týden udály. (Dawid199)

Recenze (37)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Také to máte tak, jako já, že přes nějaké momenty v týdnu prostě nejede vlak a není možné, aby byly jinak? Já ráno vstanu, připravím si snídani (nejhezčí snídani v týdnu) a po deváté hodině, když na Primě skončí klasicky nekonečná šňůra dokumentů o druhé světová válce, započne půl hodina zajímavostí ze světa s názvem Prima Svět. Samozřejmě vždy je to o konkrétní reportáži, ale klobouk dolů před tím, co redakce za těch mnoho let vymyslela, a kde všude ve světě už byla, aby naší republiku světu představila. Doteď například vzpomínám na reportáže z celého světa, kde se lidí ptali, jestli znají Českou republiku a pokud ano, tak co o ní ví. Přesně tahle přidaná hodnota je to, co mám tak rád. A přesně to je ten důvod, proč mi takřka každé nedělní ráno začíná stejně…u poctivé snídaně a pořadu, který mi naleje informace do hlavy a udělá to nejen zábavnou, ale i poučnou formou. A já tak tímto komentářem tvůrcům děkuji a přeji hodně štěstí do budoucna. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

tematicky nikterak extra originální, ale velmi koukatelný cyklus zajímavostí z celého světa. když na to narazím, rozhodně nepřepínám... 70% ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Ještě že Prima svět nezačíná dřív, protože bych se musela v neděli dřív vykopat z postele a to by se mi vůbec nechtělo. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tady není co řešit. Nejlepší pořad se zajímavostmi ze Světa v našich televizích. Tady se jednoduše musí i ČTčko uklonit před Primou. ;-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mám rád tenhle ten druh pořadů. Nejen coby vášnivý cestovatel a dobrodruh, ale i čistě ze zvědavosti. Je nám zde nabídnuta celá škála zajímavých reportáží i informací a tipů – takže v tomto případě určitě spokojenost. Sice poslední dobou čumím hlavně na Objektiv, ale samozřejmě nepohrdnu ani tímto pořadem. Jasný nadprůměr – jen těžká konkurence a hlavně se pro prohýřené sobotě špatně stává takhle brzy… ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Velmi inteligentní pořad s troškou nadhledu a nadsázky, kterou v té naší uťápnuté zemičce stále potřebujeme. Jeden z nejlepších pořadů TV Prima. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky. Nikoliv proto, že by se jednalo o slabý pořad, ale éra sledování publicistických relací už je za mnou. Navíc se mi v neděli ráno z postele opravdu nechce. Co je však třeba uznat, je vyšší kvalita Světa oproti bulvárnímu Koření. (585.) ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Výborný publicistický pořad v kterém se člověk dozví mnoho zajímavého a nového a po ránu ideální ke snídani. 4z5 ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Pokud to jde, nenechám si podobné pořady nikdy ujít. Bedna není jen o gaučovém sledování seriálů, tam se může člověk také něco dozvědět. :-) 85% - 4**** ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Oceňuji nejednotvárnost tohoto pořadu, který se vlastně stále vyvíjí a je to dobře. Jednoduše musí jít s dobou pokud chce "přežít". A daří se mu to na jedničku. Směs reportáží je sice pestrá a patrně nebudete koukat na každé vydání komplet, ale přepnout se dá vždycky. ()

Jespi 

všechny recenze uživatele

Sobota 8:00 Autosalon, Neděle 9:00 Svět 200x. To byla moje víkendová rutina s Primou a i když teď Prima Svět nesleduju, rád na něj vzpomínám jako na velmi kvalitní publicistický pořad o světovém dění. 85% ()

Reklama

Reklama