Reklama

Reklama

Vraždící anděl

všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Profesionální vražedkyně Zoe Bell při jednom nepovedeném zásahu nedopatřením zabije malou dívku a sama skončí s vážným poraněním mozku. Od té doby má vidiny, ve kterých se jí zjevují její oběti a žádají pomstu. Postupně se stane vraždícím strojem likvidující členy mafiánského klanu, pro který pracovala... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (38)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Od závěrečných titulků tohoto snímku si pokládám jen jednu jedinou otázku. Mám vůbec chuť a vlastně i vůbec nějakou šanci najít jediný důvod, proč nedat křišťálově čistý ODPAD!? Dobrá, jsou tu dva momenty, konkrétně tedy souboje, které mají úroveň a za které jsem ochoten tu jednu ušmudlanou * dát. Zbytek Angel of Death je ale skutečně hnus. Hned od začátku mě nekompromisně praštil přes rypák šílenej televizní vizuál, následující strašnými hereckými výkony, rádobycool komiksovým střihem, a to vše podpořeno otravnou a nudnou zápletkou, kdy i těch sedmdesát minut bylo nesnesitelně dlouhých a ubíjejících. Ovšem nedá mi trochu víc rozebrat a pozastavit se nad hlavní ženskou rolí Zoë Bell, která možná disponuje nějakým tím fyzickým fondem a nejspíš si prošla i nějakou tou lehčí bojovou průpravou, ale jak její herecký um, tak její vizáž, respektive celková sympatičnost je za hranicí nechutnosti, tu jsem fakt nedal a tuhle mužatku už vážně nechci nikdy nikde vidět. A tak jak jsem zmínil, z úplných sraček ten blábol vytahuje skutečně jen těch pár bojových scén, které mají jak slušnější choreografii, tak poměrně i koule, nicméně, zbytek je tak špatný, že radši to celý rychle vypustím z hlavy a jediné, co mě s touto kravinou bude spojovat, bude jen těch pár zdejších řádků. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina mi byl hned od začátku strašně nesympatický. Po tom, co přežil obrovský nůž zabodnutý hluboko do hlavy (!!!!) jsem zaskřípal zuby, ale koukal dál. Pak skočil s jedním protivníkem nejméně z třetího patra a dopad na auto taky přežil, tak to už jsem vypnul, páč blbce ze mě nikdo dělat nebude. A jak píšu, ten hrdina byl fakt nehorázná, nesympatická DRŽKA ..... počkat .... to byla ženská? ... aha .... ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ani mi to neprišlo také krátke. Zoe, nie je žiadna kráska (aj keď to trénované telo dáva body k dobru). Z kaskadérky nie je ľahké spraviť herečku, ale akčných hrdiniek nie je veľa takže sa môže aspoň vo videobéčkach presadiť. Film je na béčko solídny akcia je dostatok. Mohla byť aj lepšie, ale stále mierny nadpriemer na béčkové vody. Občas som sa aj zasmial. Takže lacné tri a pol hviezdičky. 4 dať proste nemôžem, tak 3 silné béčkové hviezdy. ()

DavidWebb odpad!

všechny recenze uživatele

Obsahuje SPOILERY! Tak sa mi po dlhočiznej dobe stalo, že som vypol film v polovici a nedopozeral. Pretože kto napísal tento žumpoidný výplach má v hlave miesto mozgu kravské lajno a ani len základné znalosti o ľudskom tele a o tom ako sa píšu scenáre k podobným filmom ani nehovoriac. Odhliadnuc od toho, že hlavná postava je jedna odporná, nesympatická chudera, ktorá si ako nájomná vrahyňa namiesto použitia zbrane radšej láme pastelky v pästných súbojoch, sa nenájde v snímke jediná sympatická postava. Krava dostane nôž až po rukoväť do hlavy a za tri dni ide znova do akcie píčo! Čo viac, znova si láme pastelky pričom dostáva bomby do hlavy a ona je v poho, koxo! Príde zabiť cucáka a frajer napudrovaný sa jej otočí chrbtom, pištoľ nechá na stole, lebo on telefonuje koxo... A tá hudba... No a dosť, tak toto ani fucking náhodou. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Parádaní akční řežba v comixovém ladění. Hlavní hrdinka to tam řeže hlava nehlava a jde si za pomstou s menšíma přestávkama až do konce. Velké překvapení!! Výborný look, choreografie soubojů perfektní a vtipná. Děj přímočarý jasný. Občas nějaké ty bouchačky, ale jak jsem psal, většina všech konfrontací se stejně zvrtne v peckovačku rukama a nohama. Perfektně jsem se bavil!! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (8)

  • Zoë Bell (Eve) zvládla všetky kaskadérske kúsky bez toho, aby bola niekym zastúpená. (beso74)
  • Takmer všetky scény natočené v interiéri boli spravené v jednej nemocnici v Los Angeles. (beso74)
  • Zoë Bell si napísala vlastné štvorstranovú históriu Eve, aby si získala celistvú predstavu o svojej postave a tak ju lepšie zahrala. (beso74)

Reklama

Reklama