Reklama

Reklama

Vraždící anděl

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Profesionální vražedkyně Zoe Bell při jednom nepovedeném zásahu nedopatřením zabije malou dívku a sama skončí s vážným poraněním mozku. Od té doby má vidiny, ve kterých se jí zjevují její oběti a žádají pomstu. Postupně se stane vraždícím strojem likvidující členy mafiánského klanu, pro který pracovala... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (38)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Zoe "Uma Thurman" Bell v pokracovani Kill Billa z opacneho konca (vzhladom na pritomny detsky element). OK, teraz bez flame-u :) . Ultralacny woman revenge flick so sympatickou stopazou a niektorymi echt vydarenymi ciernohumornymi akciami (Ted Raimi ma doteraz z toho v hlave gulas...). Jedna zo zdarilejsich "variacii na starsie a slavne predobrazy" (napr. v porovnani s nabubrelymi Hell Ride, som sa pri Angel Death bavil postatne castejsie) a zaroven vydareny predskokan Bitch slap :) ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslím prapůvodní důvod hrdinčiny odplaty, je to zdařilý a na nic si nehrající zástupce revenge žánru. Scénář není žádná sláva, lehčí překombinovanost a odláfknuté postavy hrají v jeho roli naštěstí jen minimum a v rámci žánrové dimenze se nemá moc za co stydět. Levnější zázemí kupodivu příliš nepoškodilo ucházející akci, postrádající obvyklou strojenost, ačkoliv originalitou a oslnivostí také zrovna nesrší. Angel of Death má však i svou stinnou stránku - je o mnoho lepší adaptací comicsového Punishera než všechny tři stávající "oficiální" adaptace, což mě jakožto zarytého příznivce mstitele s lebkou na triku přivádí na vnucující se myšlenku vyslat ostříleného pomstychtivce mezi hollywoodskou smetánku a případnou příští punisherovskou adaptaci vsunout pod hlavičku produkce Tarantino či Raimi. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Typické akční béčko s ženskou hlavní hrdinkou. Musím ale uznat, že tady se nikdo s ničím nesere. Zranění, vraždění, způsoby zabití, to všechno je tu jen pro silné povahy a udržuje to děj ve slušném tempu. Jen škoda, že je tak jednoduchý a tupý, jinak by to bylo celkem solidní a zábavné. Zoe Bell je tedy prvotřídní kus ženy, na který je pěkný pohled, ale začínat by si s ní nikdo nechtěl, natož ji nasrat. Hodnotím vcelku nadprůměrně, ač jsem z toho cítil kopírování Kill Billa. 60% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ani mi to neprišlo také krátke. Zoe, nie je žiadna kráska (aj keď to trénované telo dáva body k dobru). Z kaskadérky nie je ľahké spraviť herečku, ale akčných hrdiniek nie je veľa takže sa môže aspoň vo videobéčkach presadiť. Film je na béčko solídny akcia je dostatok. Mohla byť aj lepšie, ale stále mierny nadpriemer na béčkové vody. Občas som sa aj zasmial. Takže lacné tri a pol hviezdičky. 4 dať proste nemôžem, tak 3 silné béčkové hviezdy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (8)

  • Postava, ktorú stvárnil Jake Abel, bola pôvodne napísaná pre oveľa staršieho herca. (beso74)
  • Zoë Bell si napísala vlastné štvorstranovú históriu Eve, aby si získala celistvú predstavu o svojej postave a tak ju lepšie zahrala. (beso74)

Reklama

Reklama