Reklama

Reklama

Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Quest for Akhenaten's Tomb (více)

Obsahy(1)

Jack se vydává do Egypta, kde se nachází obelisk se záhadnými symboly, podle nichž je poklad Ugaritu spojen s faraónem Achnatonem. Napínavá honba za pokladem pokračuje! (oficiální text distributora)

Recenze (43)

Quendi 

všechny recenze uživatele

Jako od jedničky žádný posun. Přitom mi vyloženě nevadí, že se to tváří jako Indiana, popř. tucet dalších podobných filmů, ale naprostý nedostatek něčeho zajímavého. Když přehlédnu, že se tam vystřídají snad úplně všechna nejklišovatější klišé, což vás připraví o jakékoliv překvapení, tak prostě nechápu, jak je tak snadno možné natočit film, kde se nevyskytuje žádná sympatická postava. Nikde nikdo, koho byste měli rádi...Je to jako černá díra uprostřed tohoto filmu a do ní padá všechno ostatní. Protože když už neumím natočit originální nebo zábavný dobrodružný film, tak jediné co by to mohlo ještě zachránit jsou postavy. ()

Aiwn 

všechny recenze uživatele

Naprosto souhlasím se všemi odpůrci Jacka Huntera. Směšná a hrůzně odpudivá napodobenina Indiany Jonese s hvězdným týmem Stevena Spielberga, George Lucase a Paramount Pictures. Tato slátanina, jejíž zastupitele, ať v obsazení hereckém nebo filmovém, vůbec neznám, mě zklamala hned obalem DVD, na níž vystupuje nějaký debil, který se všemocně snaží napodobit amerického ORIGINÁLNÍHO archeologa Harrisona Forda. Žádné plus, film nemá ani jednoho fanouška, díkybohu, jen tak dál!!! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo bolo toto za zhovadilosť?! Smiešne úbohá napodobenina legendárneho dobrodruha Indiana Jonesa. Lenže Jack Hunter nie je Indiana Jones! Pretože rusák Ivan Sergei nie je ani z polovice tak charizmatický ako Harrison Ford. Režisér Terry Cunningham nesiaha Stevenovi Spielbergovi ani po členky. No a tiež v neposlednom rade lacná, televízna produkcia nemôže konkurovať spoločnosti Lucasfilm. Jack Hunter je looser. Škoda s ním strácať čas. * ()

Krimliman odpad!

všechny recenze uživatele

Když nechci přemýšlet a smát se čekám jen co nám naše úžasná nejmenovaná televizní stanice nabízí, variace na Indiana Jonese přenesená do současnosti, efekty jak za 1. republiky a ten příběh. Komedie jako vyšitá.... Ne ! Teď vážně, je to spíše horor dívat se na co dnes režiséři nepřijdou pro mě odpad jako většina video a tv filmů. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Nevydržel jsem víc než 20 minut. Sergeiovi prostě inteligenci a proslulost nelze věřit (možná tak kariéru gay-modela, to možná). A zbytek byla jen snůška blbostí, vedoucí k tomu, aby mohl chlápek s kloboukem pobíhat po Egyptě, nechutně umělé, velmi levné. Vedle Huntera je i Flynn Carsen velkofilmem. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Jack (Ivan Sergei) běží ke skále, ze které chce skočit do řeky, má rukávy vyhrnuté. V záběru, kdy skáče dolů, je má na rukou a po dopadu je má opět vyhrnuté. (JackBurda)

Reklama

Reklama