Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucky Luke dostal příkaz, aby udělal pořádek ve svém rodném Daisy Townu. Městečku momentálně vládne banda desperátů, jako je Billy Kid, Calamity Jane a Jesse James. Lucky Luke zatím nikoho nezabil, ale spravedlnost asi nezjedná, aniž by dal někomu okusit olova... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, že to takhle dopadlo... francouzské filmy mám rád, Lucky Luka s Terrencem Hillem jsem v dětství zbožňoval, ale toto se mi nelíbilo. Jean Dujardin je vzor chlapa, ale děj nic moc (spíše nic), záporáci o ničem, vtipy nefunkční, jen ta kamera a vizuální stránka byla hodně povedená (ale to je u Francouzů typické, že se občas nechají unést a vytvoří něco naprosto stylového bohužel na úkor děje a logiky). Víckrát už to vidět nemusím. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak nám Frantíci vymenili Daltonovcov za Billy the Kida, krpatého, dorobeného a psychicky nevyrovnaného hrubáka, za Jesse Jamesa, magora, neustále hrajúceho scénky zo Shakespearových hier, za Calamity Jane, vylízanú lopatu v slušivom dobovom oblečku a záporáka Pat Pokera, ktorý ako jediný z hlavných postáv nehrá vypatlané necky. Scenárista René zvaný Goscinny uplatnil svoje paprče aj v Asterixoch a podľa výsledku by sa ich mal držať aj naďalej. Toto francúzske prevedenie Lucky Luka, snažiace sa za každú cenu kopírovať (ne)osvedčené hulyúdske komédie, zachraňuje viac než slušná kamera, zvládnutý strih, nadpriemerná výprava a samozrejme Jolly Jumper ako najlepší herec v skoro hlavnej úlohe. 60% a dosť. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velmi špatné!!! Francouzi by se měli držet svého "kopyta", tedy veseloher a nepouštět se do natáčení westernů, natož jejich parodií. Série scén s tak zvaným chtěným nebo násilným humorem, kdy po nás tvůrci chtějí, abychom se smáli tam, kde to humorné vůbec není. Naopak člověku je někdy až stydno, co za stupidity jsou nám předváděny. Nejhorší scéna je snad ten pěstní souboj mezi Lucky Lukem a Calamity Jane. Za muvícího koně a pár dobrých vtípků, jedna hvězda, více ani "ň". ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal humoristický komiks z divokého západu o kovbojovi, kterému nikdo neřekne než Lucky Luke. Filmově a seriálově ho naposledy ztvárnil Terence Hill, ale vizuálně byl hodně vzdálený. Francouzští tvůrci společně s argentinskou koprodukcí tento neduh napravili a tak vznikl tento snímek, kde Lucky Luke vypadá, jakoby z onoho komiksu skutečně vypadl. Převést ale takový komiks do filmové podoby není nic jednoduchého. Víme, jak si poradili tvůrci s Asterixem, který je zcela na stejné rovině. Příběh je brán vážně s ohledem na divoký západ a zároveň s humoristickým nadhledem. O ryze komediální záležitost či humoristický počin tedy v žádném případě nejde. Scenáristé James Huth a Jean Dujardin se s tím rozhodně poprali bravurně. Na výpravě a kostýmech se nešetřilo a je to vidět. Byť snímek vyznívá těžkopádně, jedná se zatím o nejlepší filmovou podobu této postavy. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých zaujímavých náhodných objavov pri nočnom prepínaní, ktorý by som inak možno nikdy neuvidel.. Jediné, čo mi bolo jasné, že takýto úlet museli stvoriť jedine Francúzi, a bez akejkoľvek znalosti o jeho pôvode som hneď myslel na Asterixa. Veľmi ľutujem, že som naň nenarazil zhúlený aspoň spolovice tak, ako tvorcovia keď ho vymýšľali a minimálne niektorí predstavitelia, keď ho hrali... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Na budově Western Union v Daisy Town je napsáno jméno režiséra - James Huth. (ČSFD)
  • Na zdi v Cooperově vile jsou Morrisovy náčrtky z prvních komiksů. (ČSFD)
  • Billy the Kid má na zádech napsáno: "Wanted 5000 $". (ČSFD)

Reklama

Reklama