Reklama

Reklama

Dâku rabu: Rape

  • USA Dark Love: Rape
Japonsko, 2008, 74 min

Recenze (5)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Brutální, sexuálně násilní "sleazy" exploitation od tvůrce extrémní násilné, ponuré a perverzní série All Night Long. Děj je zcela jednoduchý. V podstatě nenápadný úchylák unáší mladé krásné holky, pak je vězní mučí, týrá, znásilňuje, mlátí a zabíjí. Film je sice jasně určen pro okrajové publikum, i tak si však nese jistou ne úplně naivní a nesmyslnou myšlenku. Excelentní je pak herecký výkon hlavního sadistického prasáka, který je naprosto nepopakovatelný a jeho ledový klid, chlad a rádoby "otcovský" přístup k obětem působí jako pila zařezávající se do živé kosti ... Rádoby decentní starší muž v obleku pronáší chladně a nekompromisně svoje "moudra", přičemž pak rozbíjí některým svým obětem hlavy o zem apod. Kontrasty, pomalé vyprávění, drsný a naprosto nekompromisní exploitační majstrštyk, který hravě strká do kapsy většinu nových filmů těchto směrů... Pro příznivce skvost, pro běžného diváka nestravitelná perverzní krutost. Je dobré si uvědomit, kam patříte, podle toho pak zareagovat a film skouknout nebo jej raději nechat být ... ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Vo Flipnicovom komentári bolo toho dosť povedané. Ja by som len doplnil, že nečakajte extrémne gore efektny a hektolitre krvi. Záporák je fakt perfektne zahratý a charzmatický a na svoje obete ide viac psychlogicky. Mučí ich napríklad odpieraním vody a jadela a hlavne extrémnym sexom. Je to snímok fakt pre silné žalúdky. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Díky Flipnic. Jen díky tomuto uživateli jsem mohl vidět Dâku rabu: Rape. Komentář není potřeba psát, protože všechno už napsal právě on.  Ještě jednou díky. 95% ()

hony23 odpad!

všechny recenze uživatele

Japonci dokážou natočit pozoruhodné filmy, ale tento je neskutečná sračka a s hororem to nemá moc společného. Řemeslná kvalita filmu je někde na úrovni venezuelských telenovel, děj je velice slabý. Film je zřejmě určen jen pro devianty masturbujíci při pohledu na sexuální násilí... ()

Reklama

Reklama