Reklama

Reklama

Aaron Stone

(seriál)
  • USA Aaron Stone
Dobrodružný / Rodinný / Sci-Fi
USA, (2009–2010), 12 h 50 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Bruce Kalish

Hrají:

Kelly Blatz, Tania Gunadi, David Lambert, J.P. Manoux, Martin Roach, Vas Saranga, Shauna MacDonald, Italia Ricci, Daniel DeSanto, Jason Earles, Meghan Heffern (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(35)

Charlie Landers je obyčejný teenager, který je posedlý počítačovou hrou Hero Rising. Na výzvu záhadného milionáře, který ji vymyslel, se stává herním avatarem, který pod jménem Aaron Stone bojuje proti zločinu. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Seriál pro náctileté, kde hlavním hrdinou je chlapec jenž je dobrý ve hře, kterou nechal vytvořit nejmenovaný boss, aby našel nejlepšího hráče světa za účelem jeho ochrany. Spojitost s filmem Gamer nehledejte. Moc mě tento seriál nezaujal i když není pro mou generaci... ()

Džef! 

všechny recenze uživatele

nic extra, ale jen bych chtěl vědět jak dlouho to vydrží... nový a nový nepřátelé a Aaron jakožto nejlepší hráč světa bude mít novější a novější vybavení??? Trochu mi to připomíná Power Rangers... ()

D28 

všechny recenze uživatele

Nepuberťák toto asi hodnotiť nevie, ale 2 plusy seriál má - klaďas bojuje a víťazí nie sám pre seba, a samotného klaďasa. ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Jak si tak tápám v paměti-nyní asi nejlepší zábava Disney Chanelu,starý dobrý Jetix,ale nic.Dobrý akčnák,dobrodružství nechybělo,postavy v obsazení vcelku dobré atd.Tyto věci a ještě více podporují Aarona Stona jak se dá a vniká dobrá,ničím nerušená zábava.=50% jen zařazení do rodinný mi vrtá hlavou.Rád bych viděl jak se na tento seriál dívá celá rodina! ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Znova excelentný bluf. Nehovorím , že neboli aj horšie , ale to je asi jediné , čo seriál drží na tej jednej hviezdičke. Strašne mi vadí neoriginalita a nahranosť celého seriálu , doporučujem skúsiť suseda alebo susedku odvedľa , či tiež nie je tajný agent. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se nalákat na "sci-fi seriál" a dostal jsem puberťáckou pohádku, kterou zachraňuje plešatý android. Všechno je prostinké a polopatické tak, aby to pochopil i dvanáctiletý mozek, vymytý celodenním pařením battle-games, který nemá ani ponětí o realitě. Celé je to v podstatě o tom, jak zachránit svět před superpadouchy a přitom nenaštvat maminu. Poměrně vysoké hodnocení na imdb se dá pochopit jen tak, že tenhle klenot hodnotila pouze cílová skupina pařičů a amazonek mezi šestým a patnáctým rokem. ()

DannyBurino 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je v černé zoně? Co jste to za bandu pitomců? Tenhle seriál je pecka hlavní postavy jsou sympaťáci, akce je tam super, jsou tam super hlášky a jsou tam dobré efekty laserů. Sice tam jsou záporáci trochu klišé a někdy tam je slabý díl a při rvačkách se mlátí jen do břicha, ale jinak je to pecka. Moc mile mně to překvapilo. ()

Reklama

Reklama