Reklama

Reklama

My Flesh and Blood

Obsahy(1)

"Děti jsou dar", tvrdí Susan Tomová. Z málokterých úst znějí tato slova přesvědčivěji. Susan se totiž na "plný úvazek" stará o jedenáct adoptovaných dětí sužovaných nejrůznějšími handicapy. Chybějící končetiny, mentální zaostalost, těžké popáleniny, a dokonce ani pokročilé stadium rakoviny však z jejího příbytku nedokážou vyhnat humor, naději a drobné každodenní radosti. Režisér Jonathan Karsh se v duchu cinéma vérité rozhodl zmapovat čtvero ročních období této pozoruhodné rodinky, v níž vládne svou pečující rukou bezprostřední Susan. Bez laciného sentimentu a s citem pro zachycení všednodenních malých dramat nás režisér v emocemi nabitém snímku seznamuje s dětmi, které se "božímu úmyslu" poněkud vymkly z ruky. S dětmi, kterým se nic nenalhává ani nepřikrášluje a pro které je jejich adoptivní matka doslova vším. (zkrácený text distributora) (Gelube)

(více)

Recenze (2)

René.girl 

všechny recenze uživatele

Film, který Vám zláme srdce na milion kousku a donutí vás přemýšlet o věcech, které jsou opravdu důležité. (Jste zdraví a relativně Vám nic zásadního nechybí, ale i přes to Vám přijde, že se proti Vám spiknul celý svět?? Mé doporučení je: pustit si tento film - zaručeně Vás z toho vyléčí!!) 100% ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Teď vidím, že opravdu řeším malichernosti. Jen mě mrzelo, že dokument pořádně neřekl, čím trpí všechny děti a soustředil se jen na některé. BTW opravdu mě neskutečně rozčílila biologická matka toho kluka, která porodila 9 dětí a ani o jedno se nestarala, to nemluvím o tom, že se snad všechny rodili s genetickou vadou. Takovej člověk si zaslouží minimálně sterilizovat!!! ()

Reklama

Reklama