Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

Blaogranas odpad!

všechny recenze uživatele

Původní námět se Železným měl něco do sebe a divák se dozvěděl i něco o programu. Co se z toho stalo v posledních letech je ale na zblití. Úplně nejvíc mě dopálí, když tam volá nějaký "posluchač" ... takoví lidé asi tu TV pouze poslouchají nebo co!! Každopádně je to pouze nástroj Novy, jak upozornit na některé svoje pořady a ne odpovědět divákům na smysluplné dotazy. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, ani přejmenování cirkusu nepomůže, když odejde hlavní klaun. Bez pana Železného a jeho dramatických výstupů s brýlemi nad různými druhy grafů to není ono. Trapné rychlokvašky z obrazovky si hrají na socializaci s divákem za účelem podsunout mu nejnovější brak v programu TV N@VA. Pochmurné a chátrající trosky show Železného Vládi o boji s Radou pro rozhlasové a televizní omezování. ()

Reklama

Leleta 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kolik věrných diváků Vladimíra Železného ještě tuhle nováckou samochválu sleduje. Z pořadu se nějak vytrácejí už i ty telefonáty, respektive je vytlačují pochybné maily od bůhvíkterého člena štábu a dojemné reportáže o tom, jak Nova pomáhá potřebným tím, že uspořádá megakoncert Michala Davida. Kde jsou ty časy, ve kterých, když se dramaturgové chtěli jó blýsknout, vytáhli tak akorát půl roku starý telefonní příspěvek od zmatené babičky a Karel Voříšek s bezelstným úsměvem odpověděl, že její milované Slunce, seno budou vysílat už dnes večer! Babička totiž zřejmě nevlastní televizní program a nevšimla si upoutávek, které běžely v o každé reklamní pauze už dva týdny předem. A v té době jsem jsi říkala, že hůř už být nemůže. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Když to ještě dělal Železný,tak aspoň tam lítal jeden dotaz za druhým,a člověk něco věděl.Teď se tam lidi ptaj,kolik dílů ma ta a kolik ta telenovela?! A tím zabijí půlku pořadu a zbytek je o už o jejich klasických koláčů,a ukázek z připravovaných super mega filmů,které si nesmíme nechat ujít,aby se mohla Nova chlubit dašími plnými koláčemi sledovanosti. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Ještě za ŽELEZNÉHO se dalo říct že je to o volání a dotazech. Teď je to 25 minutová reklama na pořady TV Nova. Jsem znechucen ( nejlepší jsou dotazy, které se neustále opakují a kde se opětovně nějaká fanynka stupidyty zvané ULICE zeptá jak se jmenuje tamten a tendle a kolik má seriál dílů - a to je prakticky v každém vysílání ) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama