Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Česká, súkromná, komerčná televízia Nova rozhodne nepatrí medzi stanice, ktoré sú mi svojou programovou štruktúrou sympatické. Skôr naopak. Nezaujímajú ma ich seriály, telenovely, nahlúple estrády ani reality show. Málo kedy sa tam objaví nejaký titul, ktorý by ma niečím oslovil. Ich spravodajské relácie považujem, mierne povedané, za bulvárne. Nepatrím skrátka medzi fanúšikov tejto televízie. Preto ma absolútne vôbec neinteresujú ich novinky, zaujímavosti a grafy sledovanosti. Takže reláciu "Volajte Novu" označujem ako odpad! ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Halóó jste tam? Ano! Tak halóó jste tam? Ano, dobré odpoledne, jste v přímém přenosu, tady Rey. Dovolala jsem se prosimvás do televize Nova? Ano, tady TV Nova a moderátor Koranteng. Dobrý den, to jsme ráda, že jsem se dovolala, já vás mám moc ráda víte, a moc ráda vás poslouchám večer od osmi v novinách, od půl, paní, ani neznám vaše jméno, jmenuje se Valentová, těší mě, no chtěla jsme vám říct, že vám to moc sluší v tý televizi, ta kravata atd. Tak to moc děkuji, ale teď k vašemu dotazu. K čemu? Špatně vás slyším? K dotazu, vašemu.. Aha, no, chtěla jsem se vás zeptat, jestli budete opakovat, nějaký starší telenovely? Bohužel už ne paní Valentová, naše koncepce a naše práva.. Co, jaká antikoncepce? Mno, naše koncepce, někdy vám tento termín vysvětlím, je už někde jinde, takže tyto pořady, momentálně ani nemáme, tudíž je nemůžeme ani vysílat. To je škoda, my se nato díváme, víte celá rodina víte, my bydlíme v Petrově v ulici v Podolí. Jj, o tom jindy paní Valentová, ale abych vás tak úplně nezklamal paní Valentová, v srpnu, plánujeme odvysílat, měsíc romantických filmů alá "Rosemunde Pilchur", tak snad budete s rodinkou spokojená? Ano, to určitě budu. Musím bohužel končit, a pustit do éterů dalšího posluchače, čas je bohužel neúprosný, tak se s vámi loučím, mějte se krásně, a ať se vám daří. I vy pane Koruntengu, Korantengu, aha, no nic pane Korunetegu, přeji vám jen to nejlepší a někdy zase neslyšenou. Asi takto a stále pořád dokola. Zlatý "Volejte ředitele zeměkoule":-) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Volejte řediteli mělo šťávu, protože nám Železný říkal, co si máme myslet a proč se vlastně dívat na tak ubohou televizní stanici, ale pořad Volejte Novu nemá v sobě tak silný element a tudíž je to jen takový nezajímavý reklamní blok plný křečovitého lhaní o neskutečně megamonstrozní sledovanosti kdejaké nudné peachoviny. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Když jsem ještě sledoval program na nově, byla to pro mě vynikající věc. Vždycky v sobotu hezky při obědě (Buď jsem se díval nebo jen poslouchal). Dozvěděl jsem se, jakej bude večer film, popřípadě různé zajímavosti. Nikdy by mě nenapadlo tam zavolat, ale rád jsem poslouchal dotazy od ostatních...trubek. Většinou nic moc, ale občas jsem se něco kloudného dozvěděl, pokud to neřekli blbě. Dodnes mi leží v hlavě, že řekli, že si titulní píseň nazpívali protagonisté z Dva a půl chlapa sami, což je samozřejmě blbost. Teď už na to kašlu, nemá to pro mě význam...50% ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

"Haló? Já by sem se chtěl zeptat, kdy budete dávat Kameňák..." "Haló, dobrýden, budete opakovat Esmeraldu?" "Haló, mě by jako zajímalo, jestli budete točit další Superstár..." Achich ouvej, je neuvěřitelné, že to musím vypustit z klábosnice, ale: zlatý Vláďa Ironman a jeho demagogické breptání! ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl, kde v přímém přenosu vypadl Železnému nově nainstalovaný superprogram a on to vysvětloval do kamery...to bylo srandy... a potupy... ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Cinky-linky-ostružinky, zavolejte na Novu. Ona vám dá morké žínky, ať vytřete podlahu. Protože plýtvat kreditem/paušálem za tohle... to už radši pošlu děckám do Afriky nějakou sponzorskou SMS nebo děckám z našeho městečka kůpim kolotoč. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

sorry, ale tohle je i na mě moc... vítězoslavné koláče samochvály, přiblbá tipovací soutěž o igelitku s prezentama od hovny, zinscenované (a nutno podotknout ještě navíc dementní) dotazy a rádoby profesionální spoileroidní reportáže, to fakt nejde... zaručený způsob, jak si zkazit víkendové poledne... odpad! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to ještě šlo, ale teď se celý pořad skládá pouze z odporné samochvály a ze zcela nulových informací. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Já nevím no, pokaždé když na to v telce narazím, na mysl se okamžitě dere vzpomínka na Vláďu Železného a jeho legendární sobotní VOLEJTE ŘEDITELI, a tak mi tenhle pořad přijde jako trapný epigon a zbytečná záležitost, která se tváří, že žádný Železný vlastně nikdy neexistoval a odjakživa tu bylo jen VOLEJTE NOVU. Ech, paměť diváků naštěstí není tak krátká, jak by si televize někdy přály. Sice chápu, že všechny velké české televize dnes mají nějaký pořad tohoto typu, kde promují vlastní pořady a odpovídají i eventuálně na otázky diváků, ale celkově mi přijde, že doba se zásadně změnila, a hlavní komunikace s diváky se dávno přesunula na sociální sítě. Čili lít prachy do formátu, který sděluje nejbližší vývoj v příští ORDINACI nebo POLICII MODRAVA, mi už dnes přijde jako atavismus (což ale čím dál víc začíná platit i o klasickém televizním vysílání). A pokud je někdo vážně schopný poslat do televize dotaz, kdy se bude reprízovat TITANIC nebo PRETTY WOMAN, pak mu asi stejně není pomoci. Koukat na VOLEJTE NOVU je pro normálního člověka ztráta času, protože to je selfpromo točené pro nejvěrnější nováckou cílovku, u které očekávám podobný vývoj jako s voliči komoušů - nevyhnutelné postupné vymření. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Volejte Novu, Peška a blázinec. Hodnotím současnou podobu pořadu vysílanou v sobotní podvečery, a ne tu za dob Železného kmotra, i když ani tu tak úplně nelze vynechat. Mám pocit, že si všechny televize od něj oddechly. A jak to tedy je se současným formátem kdysi osobitého pořadu, jehož sledovanost atakovala v době své největší slávy milionové hranice? Řeší se především programová skladba následujícího týdne a divácké dotazy v podobě telefonátů už tvoří jen velmi okrajovou složku pořadu, jehož stopáž se nafoukla na dvojnásobek té původní. Každý týden se nějaká osobnost z Novy ujímá role průvodce a ve velké míře uvádí zajímavosti a očekávané události stran děje z původní seriálové tvorby, v prvé řadě Ulice + Ordinace, až za nimi následují Počátky nebo Anděl. Do studia zavítá vždy jeden host, nejčastěji se jedná o herecké představitele z populárních seriálů, ale není to pravidlem. Rozhovor je zpravidla mírně zdlouhavý, moderátor se snaží formou otázek přiblížit osobnost a především jeho roli v seriálu, kterou ztvárnuje. Konfrontace probíhá v přátelském duchu, občas se vyskytl herec, který byl protivný, respektive nenaladěný. Když překonáte rozhovor, jste za vodou. Už vás čeká jen výběr pořadů na webech skupiny Nova, hrstka diváckých dotazů ohledně pořadů a filmů, nebude chybět osobnostní profil nějakého hvězdného objevu Novy, popřípadě nějakého jejího dlouhodobého pracovníka, pak nějaká porce zajímavostí z televizního zákulisí atd. Úplný závěr patří poslední dobou zkaženým klapkám z natáčení seriálů. A když budete mít štěstí, přijde i Ládík Hruška. Od informačního pořadu s opakující se náplní nelze čekat zázraky v podobě mimořádného diváckého zážitku. Kdo se chce dozvědět vše kolem Novy, má možnost. A k tomu to také slouží. Současná podoba pořadu už nemá takovou image, jako když svého času v pravé poledne za stolkem seděl Vladimír, hrály se šachy, četla se "výživná" korespondence a probírala se ožehavá témata. Je div, že tenhle pořad existuje takovou dobu a přirozeně dostál řady změn. S nimi odešla záživnost, vypjaté glosování a leštění ega. Nová verze je neškodná a lehce cyklická informační záležitost pro diváka s jednodušším smýšlením. Tím se nechci nijak dotknout určité divácké sorty, ale toho Peška a blázinec jsem v úvodu nezmínil nadarmo. Někdy náplň pořadu tato kritéria úspěšně plní a týká se to hlavně propagované podřadné seriálové tvorby. Mé hodnocení: 50% ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

"Tady paní Kristovičová, 89 let, budete dávat ještě tento rok patnáctou řadu Nezkrotné Lucie?.......Ale paní, patnáctá řada ještě nebyla natočena, ale nebojte se, místo toho vám nabídneme osmou řadu Dallasu......Děkuji moc! *** Tady Honza Novák, budete někdy dávat Star Wars - Klony útočí?..........Máme pro vás dobrou zprávu, zrovna to čirou náhodou dáváme dnes večer." - v tomto dementním stylu se nesou všechny díly a já už na to odmítám koukat, protože mnohé rozhovory jsou podle mě nahrané, protože není možné, aby se někdo ptal na něco, co budou za pár dní dávat. ()

Reklama

Reklama