Reklama

Reklama

Jennifer se stěhuje do nového domu a někdo ukradne stěhovací vůz i s jejími věcmi. Co teď? Nemá už peníze, za které by pořídila nové vybavení. Také dostala pozvánku na svatbu své kamarádky a odchází tam s velkým despektem. Pozná tam Vince, hazardního hráče s obrovskými dluhy. Oba žasnou nad tím, kolik darů a peněz svatebčané dostali. Jennifer dostane nápad a vybídne Vince, aby uspořádali falešnou svatbu. Jennifer dostane dary a vybaví svůj byt, Vince peníze, aby mohl zaplatit své dluhy. Dvojice ale musí vymyslet, proč se berou tak narychlo. Jennifer bere Vince do rodného domu. Rodiče dívky, kteří už ani nedoufali, že se jejich starší dcera někdy vdá, jsou z té zprávy tak nadšení, že jim nabídnou svatbu zaplatit. Jennifer to odmítá, ale Vince souhlasí a rodičům téměř v slzách děkuje. Jak to nakonec dopadne? (TV Nova)

(více)

Recenze (38)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vtipné, svižné, oba dva budoucí manželé byli sympatičtí a krásně se hryzali. Nebylo to trapné, jak takové filmy bývají a za to to má ode mě velké, velikánské plus. Bavila jsem se a klidně bych tomu pár minut i přidala. Na televizní film nečekaně dobré. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Na televizní film, je Moje falešná svatba docela pohodová komedie, sice předvídatelná až hanba, ale se sympatickými herci, mezi nimiž chemie opravdu funguje, čehož posléze využili tvůrci seriálu Melissa & Joey a proto s tímto kusem nemám ani ten nejmenší problém a beru ho jako takový předkrm, před výše zmíněným sitcomem, který mimochodem fanouškům sitcomů musím jednoznačně doporučit... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Už předem je mi jasné, že tato komedie velký úspěch neudělá, ale... Dříve, než začnete hanit to, co jste právě viděli, řekněte si na rovinu, jestli jste se opravdu nebavili. Protože i přes ty růžové brýle se nejednalo o nic trapného, by naopak, jde o svěží večerní podívanou. 68% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když chcete strávit večer s obrazovkou, na které běží nijak převratná, ale zároveň neurážející kulisa, tak proč si nedát tuhle předvídatelnou limonádu? ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Copak neslyší, jak jí tikají hodiny ?? Všichni to slyší !! Tik ťak, tik ťak, tik ťak.." - "No, zní to spíš jako bim baam, bim baam.." ;) To spíš zvoní umíráček.. Tikající Melissa Joan Hart se stala větší, nikoli však čarodějnicí ani herečkou, spíš je stále stejně otravná.. To živelný sympaťák Joey Lawrence je docela jiná káva, rozhodně platí za velmi zajímavého herce s velmi zajímavou, byť spíše sitcomovou, komikou.. Kdysi talentovaný režisér Gil Junger se začíná utápět ve stále větším hnoji, a tak ani on tuhle pseudoromantickou bezduchost s rádoby gangsterskými motivy zachránit nezvládl, o to více mě zaráží, že přivedla studio na nápad s vlastním sitcomem obou hlavních hrdinů, byť tedy zvlášť dík tomu kontrastu mezi nimi jistá chemie skutečně existuje.. Seriál Melissa a Joey se nakonec opravdu povedl o poznání lépe, ovšem ta laťka zrovna taky moc vysoko neplandala.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Popravde som od toho čakal prinajlepšom dvojhviezdičkovú blbinu na jedno pozretie s kráskou Melissa Joan Hartovou. Ale pritom to je na TV film neskutočne vtipné. Ústredný nápad celkom originálny. Chémia medzi Melissou a Joeym funguje dokonale. Dokonca aj priblblé postavy úžerníkov mi pripadali zábavné. K tomu to má tak svižné tempo až mi na konci bolo ľúto, že to tak rýchlo ubehlo. Bavilo ma to a určite si to ešte niekedy pozriem. Zatiaľ dávam spokojných 7/10. Aj CZ dabing sa vydaril. ()

Ajinka126 odpad!

všechny recenze uživatele

Blbý, nudný... viděla jsem jen kousek a to ještě jako kulisu u úklidu, ale úplně mě to odrovnalo. Nejvíc jsem koukala na Melissu jaká se z ní stala tlustá tetka.. No každý je nějaký - beru, ale když se chce tímhle řemeslem živit, tak by na sobě měla pracovat. Jinak je to nevysílatelné.. ()

Kity162 

všechny recenze uživatele

Další romantická komedie... Na nedělní odpoledne je to skvělý film, moc nepřemýšlíte a chvílema se zasmějete :) ()

sahe 

všechny recenze uživatele

Bych řekla na odpočinkový den, kde se nemusí přemýšlet a klidně se i pousmát, je to dělané. Nečekejte od toho nic navíc. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie vhodná na oddechový čas. Dobře jsem se bavila, bylo to vtipné, mělo to tu správnou dávku vážnosti, a herci k sobě dobře pasovali. ()

beyli 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem si moc neslibovala, ale nakonec mě velice příjemně překvapil a dokonce i pobavil. Je to taková normální romantická komedie. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Zápletka je vskutku blbá. Ale jinak to ujde. Film je docela zábavnej, hlavní postavy jsou sympatický a film rozhodně není tak trapnej, jak by divák od debilního námětu čekal. Film si neklade za cíl nic jinýho než pobavit a to se mu taky daří. Dokonce bych řekl, že se jedná o svěží oddechovku. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Poněkud nenápadný film, kde začíná chemie mezi ústřední dvojicí.. sledovala jsem většinu dílů 'Melissa & Joey' a moc mě bavili a tohle byl takový příjemnější "delší" díl. Super! ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Rozdíl mezi úspěšným a neúspěšným vztahem, potažmo životem, je jako chůze po velmi tenkém ledě. Prvním a rozhodujícím krokem je správná volba životního partnera . Je někdy až s podivem, jak úplně odlišní lidé mohou vytvořit dokonalý pár a lidé, kteří si jsou podobni jako vejce vejci prostě k sobě nikdy cestičku nenaleznou. Dle mého názoru chtěl film toto říci, a já si myslím, že se mu to docela povedlo. Za jakoukoliv kapku naděje vlitou mezi lidi je nutné být v současné době vděčný, takže i přes zřejmé klišé si tento film ode mě zasloužil své 3 * . ()

Reklama

Reklama