Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár spolu žije již dva roky, ale Ken Norton (Tyrone Power) díky své práci nemá na manželku Jane čas. Jane (Linda Darnell) však odhalí, že Ken není vytížen jenom prací, ale zejména svoji pohlednou sekretářkou. Aniž by o tom manžel věděl, rozhodne se najít si zaměstnání a nastupuje také na pozici sekretářky, a to u manželova konkurenta Bernarda Dextera (Warren William). Dexter, který s Kenem Nortonem zrovna dohaduje obchod, se chce se svojí novou sekretářkou blýsknout a tak navrhne pracovní večeři, kde si spolu pánové chtějí povyrazit v doprovodu svých "děvčat". Na Kena, který si myslí že jeho ženuška sedí zavřená doma a vzorně na něj vyčkává, tak čeká hodně velké překvapení. (KarKulA)

(více)

Recenze (6)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě herci nechytli, ale jak s přibývajícím dějem mě ta nenáročná komedie bavila čím dál víc. Obsah mluví za vše, krátká stopáž filmu prospívá. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Zaneprázdnený manžel nemá čas na svoju manželku a tá si vymyslí plán... Roztomilá romantická komédia, ktorá silnie pribúdajúcimi minútami. Štvrtý komentár. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 "Applegate a day keeps doctor away." - tahle hláška se hodně povedla. No a jinak nevím nevím, byly tam sice zábavné momenty (závěrečná večeře), ale bohužel to vůbec nemělo ty správné grády jaké by bláznivá komedie měla mít. ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

První ze 3 filmů který spolu natočila dvojice Power -Darnell (Darnell je v tomto filmu pouhých 16 let, na které teda rozhodně nevypadá). Zápletka je prvoplánová a nikterak převratná, nicméně vcelku koukatelná a na svou dobu řekněme spíše "odvážnější". První polovina filmu se točí převážně kolem okouzlující Darnell, v druhé polovině se pak objevuje výborná a vcelku vtipná scéna se setkáním manželů na večeři, kde do té chvíle nevýrazný Power v roli Kena příjemně překvapil. Vše bohužel pokazil závěr filmu, ve kterém bylo očividné, že scénárista nevěděl jak vzniklou situaci zvládnout a tak říkajíc kudy kam, takže to celý film krapet degraduje. Ale jinak velmi slušný průměr. ()

Reklama

Reklama