Reklama

Reklama

Fear Clinic

(seriál)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Děj tohoto ambiciózního webového projektu se odehrává na speciální klinice, kterou vede Dr. Andover (R. Englund), specialista na léčbu fobií. Pět mladých lidí se sem přijelo zbavit svých největších děsů, které však pod dohledem podivného doktora začínají v realitě jednotlivých pacientů ožívat. Není léčba Dr. Andovera horší než samotná nemoc? (DJ Obelix)

(více)

Recenze (17)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Asi ako jeden z mála ludí tu som videl najprv film a potom seriál, preto tu urobím aj zopár porovnaní. Myslel som si, že do piatich epizód po 6 minút sa nedá dostať žiadna hororová atmosféra, ale mýlil som sa. V prvom diele sa potýka môj oblúbený herec Lucas Till s hydrofóbiou, keď v prítomnosti vody vidí ducha svojej matky. Hneď úvodný diel je skvelý. Má hustú atmosféru, niekolko funkčných lakačiek a dokáže diváka vtiahnuť do deja. V druhom diele nastanú v klinike menšie problémy. Danielle Harris sa pokúsi z kliniky utiecť, ale keďže personál vie o jej fóbii z tmy, zhasne svetlá a moja milovaná Scream Queen zostane bezmocná a musí bojovať so svojimi démonmi, ktorí sa skrývajú v tme. Tretí diel je najlepším dielom celej série. Arachnofóbia u pacientky prerastie do reálnej podoby, čo si uvedomí aj personál. Zábery na telo ženy a pavúčie hniezda na povrchu jej tela boli úžasné. Všetko vyzeralo úplne reálne. Vo štvrtej epizóde bol hlavnou postavou muž, ktorý má chorobný strach z baktérií a nečistôt. Znova perfektne zahrané a premena muža bola lepšia ako doktorova premena vo filme. Piata epizóda s klaustrofóbiou všetko uzatvárajú a koniec bol pokojný, ale zaujímavý a dobre urobený. Atmosféra seriálu a filmu sa nedá porovnávať. Seriálu pridáva na atmosfére hlavne uzavretá budova a to, že všetky scény sa odohrávajú v interiéroch. Jediné, čo mal film lepšie, bola kamera. Inak je seriál o niekolko levelov vyššie a je škoda, že sa takúto atmosféru nepodarilo vytvoriť aj vo filme. Všetkému šéfuje Kane Hodder a jeho konflikty s Danielle Harris proste milujem. Keď sa tí dvaja postavia k sebe tak je to ako Dávid s Goliášom. Dúfal som, že ma seriál s tromi hercami z mojej TOPky nesklame. A rozhodne nesklamal. + Danielle Harris + Kane Hodder + Lucas Till + herec z Hatchet + herec z 1408 ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne sympatická 1.séria ! Neviem sa dočkať 2 - X-tej . Bodíky za bleskurýchle a šťavnaté spracovanie. R.Hall by mohol poprosiť o konzultáciu pána MONKa - má údajne niečo nad 300 fóbií. Englund / Hodder by to určite s trochou trpezlivosti zmákli........... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Hororový seriál, resp. projekt FEAR NETu pozostávajúci z 5 epizód, z ktorých každá má okolo 6 minút a venuje sa nejakej fóbii (Hydrophobia, Scotophobia, Entomophobia, Misophobia, Claustrophobia). Hoci prvý diel vyzerá, že pôjde o samostatné príbehy, od druhého dielu je jasná príjemná nadväznosť a objavujú sa viaceré zaujímavé súvislosti okolo doktora Andovera a jeho zvláštnych spôsobov liečenia týchto fóbií; pomocou zavierania do "komory strachu", kde sa strach stáva reálnym. Je škoda, že projekt ostal iba pri 5 epizódach a nepokračoval ďalej, pretože to postupne naberie skvelé obrátky a divák chce vidieť i vedieť viac. Taktiež je ešte množstvo fóbií, s ktorými by sa tu dalo skvele vyhrať, stačilo by pridať pár postáv... Naozaj škoda. Čo ešte dodať? ..že hlavnú postavu si zahral hororový borec Robert Englund, ktorému dokonale sekunduje Kane Hodder a aj ostatní herci sú viac či menej známe tváre z hororov. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Zajímavý miniseriálek s výborným Englundem jako šíleným vědcem. Nejlepší je druhý a třetí díl - ty opravdu vyděsí a znechutí. Jednička je taková zahřívací a zbylé dva jsou až moc velkou trikovou exhibicí. Na ploše 30 minut bezkonkurenčně nejvíc muziky za minimální časovou investici. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám pecka. Perfektní minisérie obsahující pět dílů, z nichž každý trvá zhruba kolem 6-8minut vážně stojí za to. Tvůrcům se i v tomto krátkém čase podařilo nemožné. Vytvořili skvělou atmosféru, triky jsou super, čirá hrůza z toho přímo sálá a ještě k tomu se tu objeví známé tváře. Kane Hodder tentokrát nenasadí hokejovou masku, ale coby pomocník rovněž přidá svou ruku k dílu – je přece potřeba se s těma marodama nesrát. Navíc se to všechno lehce prolíná a já se těšil na pořádné zakončení. No zatím si musím počkat, doufám, že se natočí další epizody. Ti kdo mají zájem, se na ně můžou podívat na youtube a kdyby nebyli tamní hoši posraní z cenzury, tak by fungovaly všechny díly. Ještěže rusáci s tím nemají problém, takže když tak mrkněte na VBOX 7. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Na to hle sem čekal dlouhou dobu, první díl je průměrnej, ale s příchodem Hoddera se to rozjede do neskutečných obrátek. Svižné, atmosférické, dábelské. A Englund? Je hororovej bůch :) ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

55% Další z řad nadějných projektů, který je zadupán do země. Takhle promrhaný, nenaplněný solidní napád. Kdo čeká nějakou pointu či závěr (vlastně závěr tady je v podobě deseti posledních sekund, nic co by mě ale naplnilo), bude zklamán, nic takového tu nehledej a taktéž ani ten strach. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý miniseriál, u kterého je třeba chvilku vydržet. U čtvrtého dílu se teprv začínají dít věci.. Byl bych zvědavý na delší stopáž, ale i takhle to začíná být docela slušná zábava. ()

Downloader 

všechny recenze uživatele

4 a půl * , půl hvězdy si nechávám v rezervě pro případnou další sérii...ale tohle byl nářez, krom prvního dílu, kterej mi přišel takovej lehce nezajímavej přišlo něco úžasnýho... na streamovej seriál naprosto skvělý masky, herci a režie. Mile mě potěšila přítomnost Lisy Wilcox. ()

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Tři a půl hvězdy hlavně za ten konec, ze kterého jsem byl zklamaný. Škoda že tam nebyla fobie z výšek, to bych asi nedokoukal :)) Jinak hlavně první díl mě hodně zaujal, protože se taky trošku bojim hloubek, tak mi běhal mráz po zádech. Ostatními fobiemi netrpím (i když mi zrovna není dvakrát příjemné nechat po sobě chodit pavouka), ale i tak pěknej miniseriálek o těchto problémech. Ale prostě ten konec ... já nevim. Chci druhou řadu :) // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý námět, který by mohl mít v podobě standartní seriálu délky možná i docela solidní úspěch. Na takhle malém prostoru se to snad ani nedá dobře ohodnotit, takže dávám i z nostalgie k Freddymu alibistických 50 % ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Úžasné na seriálu jsou především efekty, za které dosáhl tento seriál i ocenění (streamy awards) a jelikož herci podávají taktéž sympatické výkony, zaslouží si tento seriál plný počet. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Kdo jiný by vlastně měl hrát šíleného vědátora, než Robert Englund. Povedená první série, jsem zvědav, jestli se tvůrci vypraví i do oblastí jiných strachů. Bylo by to rozhodně zajímavé. ()

Reklama

Reklama