Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paříž, město umění a elegance, se stává smrtící arénou boje mezi dobrem a zlem. Americký historik Jack zkoumá pařížské krypty hluboko v podzemí. Neuvědomuje si, jak blízko je k uvolnění děsivé síly, která bude bojovat o celé teritorium... (oficiální text distributora)

Recenze (42)

Campbell 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem přistupoval lehce s despektem, protože když jsem ho tak nějak přeskakoval přišlo mi to hodně amatérské, ale nakonec se na to koukalo poměrně příjemně, jen od toho nesmíte nic čekat. Trochu to připomínalo GArgoyles od Wynorského, hlavně scénářem, kostel, parta lidí, nějací mniši. Film je pravda za moc nestojí, ale pro sběratele béček je to přijatelné, hlavně herci mě mile překvapily. Balfour je sympaťák kterej si ale bohužel vybírá mizerné role. Film je poměrně milé béčko které rychle uteče. Ale opravdu od něho moc nečekejte hlavně ne že se budete bát, či že ve filmu cáká krev. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Dosť slabý film.Čakal som niečo lepšie,ale nebolo to tak.Ako televízny film možno to nie je najhoršie,ale dalo sa to podľa mňa trochu lepšie.Gargoyles sú veľké obludy s krídlami.Ale nesmie na nich zasvietiť denné svetlo,lebo stane sa z nich len kamenná nehybná obluda.A guľky zo zbraní im neublížia.Je tam veľa rôznych tunelov a tmavých miestností.Celý film sa nakrúcal v Paríži.Takže naozaj nič moc. ()

Reklama

bulawaio 

všechny recenze uživatele

3/10. Hrozba z temnot není tak hrozivá, jak podle hodnocení vypadá. Trikově je na relativně obstojné úrovni a děj má docela dobrý spád (ke konci už mu však dochází dech). Jako zábava na pozdní televizní večer to funguje dobře. Od TV filmu málokdy čekáme zázraky a i taky se projevují nešvary, jako herci neherci a klišoidní scénář, ale mě prostě vždycky potěší, když umře někdo, o kom si myslíte, že prostě neumře :-) ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je moc béčkovej i na TV film.. jak dialogy, tak scénář, tak ta příšera.. a už vůbec bych to nenazval hororem, protože jednak ve filmu není žádné napětí (i když se o to chvílama snaží) a taky z něho vubec nejde strach.. když někdo umře, tak je to stylem "hmm.. mrtvola.. a dál?" popř. "poď sem a sežer mě.." a konec filmu s tím farářem mě rozbil uplně nejvíc.. mám hodně velký nutkání tomu dat odpad, ale i přes tu všechnu hrůzu se slituju a jednu * tomu dám.. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedná se o Tv Film takže očekávat tam nějaké extra herecké výkony může jenom magor. Mám rád zvířecí horory i podobné horory s takovými náměty. Tenhle film není špatný (podobný styl filmu Gargoyle od Wynorského) ale tohle se my líbilo více. Vraždy jsou docela dobré a krvavé herci průměr a děj ujde (režisér správně uchopil čím méně jen monstrum viět tím lépe) jen na konci začíná logika odcházet. Na tv film nadprůměr. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se převážně v rumunské Bukurešti. (SOLOM.)

Reklama

Reklama