Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paříž, město umění a elegance, se stává smrtící arénou boje mezi dobrem a zlem. Americký historik Jack zkoumá pařížské krypty hluboko v podzemí. Neuvědomuje si, jak blízko je k uvolnění děsivé síly, která bude bojovat o celé teritorium... (oficiální text distributora)

Recenze (42)

Mickey17 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento "film" som vydržal dívať 30 minút, aj keď úprimne plakal som od smiechu :) malo by to byť skôr v kategórii komédia, či už tajomná desaťročia tajomná krypta, ktorá je vysvietená v každom zábere, potom veľký balvan, ktorý by ste možno ťažko hľadali aj v lese padne na auto uprostred Paríža a ďalej sa to už nedalo pozerať, nechápem ľudí, ktorí môžu niečo podobné natočiť a ešte sa tvária, že sú normálni. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další film z Maneater film Series nás tentokrát dějově zanese do jinak překrásné Paříže (přestože se natáčelo převážně v rumunské Bukurešti). Samozřejmě jde o další nízkorozpočtový céčkový scifi horor, který mnoho diváků asi neokouzlí. Z krás města toho moc neuvidíme, ani po počítačové úpravě, protože většina děje se odehrává za tmy, nebo ještě lépe řečeno v podzemí. Což samozřejmě mělo zakrýt většinu nedostatků (to se jim narovinu moc nepovedlo) a digitálně zpracovaného oživlého chrliče, který v mnoha záběrech připomíná spíše rozmazanou šmouhu. Najde se zde však i nepatrný zlomek scén, ve kterých figurují jeho pařáty nebo tlama, které zas tak hrozně zpracované nebyli. Dokonce se dočkáme i několika gore scén, ale většina důležitých momentů se klasicky odehraje mimo záběr kamer a nám už jsou naservírovány jen roztrhaná těla, nebo kaluž krve a tu a tam i nějaké ty vnitřnosti. U podobných filmů to však už překvapí jen málokoho, zvláště máte-li něco nakoukáno. Což však neznamená, že i po této stránce bude dost lidí vyloženě zklamáno. Naštěstí se tu objeví i několik vydařených scén, které sebou přinesou alespoň minimum slušné atmosféry. Co se hereckých výkonů týče, tak většina zúčastněných se zrovna moc nepředřela. Eric Balfour nikdy nepatřil mezi dobré herce (nebo se spíše objevuje v podřadných záležitostech), ale tady si nevedl zas až tak špatně. Patřil k tomu lepšímu, co nám zde bylo naservírováno a nebojím se ho označit za hlavního tahouna celého filmu. 30% ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Béčko dá sa povedať takmer o ničom. Práce zo zbúraním starého kostola prebudí monštrum ktoré je v noci nezraniteľné cez deň sa premení na kameň. Herec Eric Balfour, a jeho ďalšia sračka. Texaský Masaker motorovou pílou už asi neprekoná. Jediné čo potešilo bol kňaz zo sniperkou ktorý strieľal v úzkych chodbách podzemných tunelov a disponoval ešte aj C4 - kou hmm...... zaujímavé. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Chci říct, že dokonalost provedení je neuvěřitelná.“ Další film o Gargoylovi terorizujícím nevinné béčkové herce u mě dopadl trochu hůře než Winorského originál. Samotná stvůra vypadá úplně stejně jako v předchozím filmu a je poměrně často vidět. A teď k záporům. Sledování je docela nuda. Postavy nejsou zábavné a ve druhé části už divák musí přetrpět neskutečně dlouhé prolézání podzemí, které postrádá špetku nápaditosti. Potěší tak už jen šíleně zmatený kněz a poměrně sympatická novinářka. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Další film, u kterého nechápu hodnocení, a to tentokrát dvojnásobně. Hrozba z temnot má sice neskutečně nudné momenty a poměrně amatérské provedení (to hlavně kvůli vysloveně televizní kameře), ale krom toho je to docela pohodový snímek s dobrými hereckými výkony (Eric Balfour má rozhodně na lepší filmy, než je tenhle), dost dobrým vzhledem chrliče - a to mě překvapuje, že píši, ale chrlič vypadá fakt bezchybně a ani na něm není zas až tak vidět, že je digitální; sympatickými postavami, trochu zajímavými zvraty a s vydařeným posterem :). A jestli si chcete někdy pustit fakt špatný filmy, koukněte se na Krysaře, Vánoční zlo nebo Katakomby - ale je opravdu zajímavé, že všechny tyhle filmy mají modrou barvu, proto si začínám myslet, že jsou tu vážně hloupý lidi... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se převážně v rumunské Bukurešti. (SOLOM.)

Reklama

Reklama