Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paříž, město umění a elegance, se stává smrtící arénou boje mezi dobrem a zlem. Americký historik Jack zkoumá pařížské krypty hluboko v podzemí. Neuvědomuje si, jak blízko je k uvolnění děsivé síly, která bude bojovat o celé teritorium... (oficiální text distributora)

Recenze (42)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další film z Maneater film Series nás tentokrát dějově zanese do jinak překrásné Paříže (přestože se natáčelo převážně v rumunské Bukurešti). Samozřejmě jde o další nízkorozpočtový céčkový scifi horor, který mnoho diváků asi neokouzlí. Z krás města toho moc neuvidíme, ani po počítačové úpravě, protože většina děje se odehrává za tmy, nebo ještě lépe řečeno v podzemí. Což samozřejmě mělo zakrýt většinu nedostatků (to se jim narovinu moc nepovedlo) a digitálně zpracovaného oživlého chrliče, který v mnoha záběrech připomíná spíše rozmazanou šmouhu. Najde se zde však i nepatrný zlomek scén, ve kterých figurují jeho pařáty nebo tlama, které zas tak hrozně zpracované nebyli. Dokonce se dočkáme i několika gore scén, ale většina důležitých momentů se klasicky odehraje mimo záběr kamer a nám už jsou naservírovány jen roztrhaná těla, nebo kaluž krve a tu a tam i nějaké ty vnitřnosti. U podobných filmů to však už překvapí jen málokoho, zvláště máte-li něco nakoukáno. Což však neznamená, že i po této stránce bude dost lidí vyloženě zklamáno. Naštěstí se tu objeví i několik vydařených scén, které sebou přinesou alespoň minimum slušné atmosféry. Co se hereckých výkonů týče, tak většina zúčastněných se zrovna moc nepředřela. Eric Balfour nikdy nepatřil mezi dobré herce (nebo se spíše objevuje v podřadných záležitostech), ale tady si nevedl zas až tak špatně. Patřil k tomu lepšímu, co nám zde bylo naservírováno a nebojím se ho označit za hlavního tahouna celého filmu. 30% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem přistupoval lehce s despektem, protože když jsem ho tak nějak přeskakoval přišlo mi to hodně amatérské, ale nakonec se na to koukalo poměrně příjemně, jen od toho nesmíte nic čekat. Trochu to připomínalo GArgoyles od Wynorského, hlavně scénářem, kostel, parta lidí, nějací mniši. Film je pravda za moc nestojí, ale pro sběratele béček je to přijatelné, hlavně herci mě mile překvapily. Balfour je sympaťák kterej si ale bohužel vybírá mizerné role. Film je poměrně milé béčko které rychle uteče. Ale opravdu od něho moc nečekejte hlavně ne že se budete bát, či že ve filmu cáká krev. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Převážně noční Paříž, variace na Godzillu v podobě oživlého chrliče, kněz se sniperkou.. Chybělo málo a byl to slušný béčkový horůrek.. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Béčko dá sa povedať takmer o ničom. Práce zo zbúraním starého kostola prebudí monštrum ktoré je v noci nezraniteľné cez deň sa premení na kameň. Herec Eric Balfour, a jeho ďalšia sračka. Texaský Masaker motorovou pílou už asi neprekoná. Jediné čo potešilo bol kňaz zo sniperkou ktorý strieľal v úzkych chodbách podzemných tunelov a disponoval ešte aj C4 - kou hmm...... zaujímavé. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Dosť slabý film.Čakal som niečo lepšie,ale nebolo to tak.Ako televízny film možno to nie je najhoršie,ale dalo sa to podľa mňa trochu lepšie.Gargoyles sú veľké obludy s krídlami.Ale nesmie na nich zasvietiť denné svetlo,lebo stane sa z nich len kamenná nehybná obluda.A guľky zo zbraní im neublížia.Je tam veľa rôznych tunelov a tmavých miestností.Celý film sa nakrúcal v Paríži.Takže naozaj nič moc. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Další film, u kterého nechápu hodnocení, a to tentokrát dvojnásobně. Hrozba z temnot má sice neskutečně nudné momenty a poměrně amatérské provedení (to hlavně kvůli vysloveně televizní kameře), ale krom toho je to docela pohodový snímek s dobrými hereckými výkony (Eric Balfour má rozhodně na lepší filmy, než je tenhle), dost dobrým vzhledem chrliče - a to mě překvapuje, že píši, ale chrlič vypadá fakt bezchybně a ani na něm není zas až tak vidět, že je digitální; sympatickými postavami, trochu zajímavými zvraty a s vydařeným posterem :). A jestli si chcete někdy pustit fakt špatný filmy, koukněte se na Krysaře, Vánoční zlo nebo Katakomby - ale je opravdu zajímavé, že všechny tyhle filmy mají modrou barvu, proto si začínám myslet, že jsou tu vážně hloupý lidi... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se lidi pletou do podzemí a vyruší obludu. Na tu hrůzu se docela i nechalo kouknout, samozřejmě jsem to musel popohnat, ale dejme tomu. Víckrát už to asi nedám. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedná se o Tv Film takže očekávat tam nějaké extra herecké výkony může jenom magor. Mám rád zvířecí horory i podobné horory s takovými náměty. Tenhle film není špatný (podobný styl filmu Gargoyle od Wynorského) ale tohle se my líbilo více. Vraždy jsou docela dobré a krvavé herci průměr a děj ujde (režisér správně uchopil čím méně jen monstrum viět tím lépe) jen na konci začíná logika odcházet. Na tv film nadprůměr. ()

Brandon odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem lepší herec, herečka, střihač, kameraman, režisér, zvukař, scénárista, trikař, asistent, kulisák, catering než kdekoliv, kdo se podílel na týhle hovadině. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Po Paříži běhá přerostlej netopýr a dělá z pěknejch ženskejch tatarák... v patách mu je prkený a trapný Eric Balfour, vyšinutý kněz s odstřelovací puškou, totálně neschopný kameraman a blondýna :o( ()

Natabar 

všechny recenze uživatele

Úporná snaha být in, natočit skvělý horor a udělat díru do světa se nedá upřít. Jenže ta snaha je asi tak vše, co lze v tomto snímku uvidět. Autor scénáře by měl vrátit honorář, páč je v něm víc děr naž v ementálu a i ten zbytek je nebetyčně dementní. ()

Jigsaw88 odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem vydržel pouze 30min. tohoto filmu, pote jsem film musel nekompromisne vypnout, naprosto nudný film bez nápadu, doufám, že už na něco podobného nenarazím... ()

Najja 

všechny recenze uživatele

Příběh sám o sobě měl potenciál, ale zpracování vše zabilo. Ve filmu se objevilo pár světlých momentů, ale atmosféra nikdy nevygradovala v okamžik tajemna a očekávání, jenž je u takových filmů nepostradatelný. Ke konci jsem se už poměrně nudila. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou chvíle kdy slova nestačí, tak snad jen krátce... je to naprosto úžasný film, plný nádherných triků, perfektní příběh, herecké obsazení nabízí tu největší kvalitu a to napětí... panečku to by se dalo krájet. Proč to nebylo v kině a nejlépe ve 3D, já bych ty dvě kila obětoval (+ další dvě kila za popcorn a 8 litrů Coly) . A po promítání bych se rozběhnul za tím uhrovatým frajerem za pultem co mi prodal lupen a s "plná-hrdlá" bych mu povyprávěl jaké mám sebevražedné pocity! A že ho vemu sebou :-))) ...Hnůj za 0%!!!! ()

Reklama

Reklama