Reklama

Reklama

Barbie a Tři Mušketýři

  • USA Barbie and the Three Musketeers
Trailer

Obsahy(1)

Barbie jako hvězda Corrine, která touží, aby se stala mušketýrkou. Když opustí její domovskou zemi, do Paříže, potká další tři dívky, které chtějí být mušketýři taky. Ale když objevili zlé spiknutí, unést Prince Louise, musí všechny dát svůj talent do zkušebního uložte ho a království! Může Corrine a její přátelé zachránit prince v čas, a všichni budou plnit své sny stát se mušketýři? Po tom všem, s přátelstvím na jejich straně je jedna za všechny a všechny za jednoho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Než si Barbie pustíte, podívejte se nejdřív třeba na 1984, Memento, Stalkera a Written a pak jí budete muset dát pět hvězdiček. Není tak hrozná, jak je hodnocená a už vůbec ne, jak říká trailer. Neříkám, že jde o veledílo, protože to blbost je, ale velice příjemně naivní a neurážející. Dokonce je občas i vtipná a má pěknou hudbu. Nicméně je dělaná hlavně na to, ay se prodaly nové modely, oblečení a domečky, podle čehož taky vypadá animace, která se realitě snaží přiblížit. Je přece snadnější hodit primitivní model domku do filmu, než vytvořit užasný model podle propracovaného filmu. Ale pobavilo mě to, tak hodnocení srážet nebudu... ono to tu taky moc nejde. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Podobně jako ve filmu Princezna a Švadlenka, jenž byl prvním muzikálem v sérii a adaptací klasické klučičí látky podle Marka Twaina Princ a chuďas, i tady se setkáváme s dívčím přepisem chlapecké klasiky. Alexandr Dumas starší napsal své Tři mušketýry v roce 1844 a od té doby inspirovali mnoho adaptací. Holčičí varianta není vyloženě novinkou, jak by se mohlo zdát, ale Barbie rozhodně posloužila jako velice dobrý odrazový můstek pro jeden z jejích nejlepších filmů. Nejedná se o nic pobuřujícího vůči klasice, jde jen o umné přiblížení tradičního příběhu nejmladší generaci. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže někomu ve filmech vadí mužský šovinismus, jak nazvat tohleto? Svět, kde chlapi jsou od toho, aby po zasažení papírovým ubrouskem padli k zemi, kde malá kočička (ne kocourek, kočička) honí velkého, zlého zámeckého psa (chlapa) a vyhrává nad ním a pes se jí bojí, a kde navzdory názvu ale vůbec nejsou mušketýři, ale Barbie(TM) jako D´Artagnanová a tři její kámošky, které jí pomáhají utancovat zlou družinu neschopných gardistů, kteří mečem nedokážou přeseknout vějíř (!) a když jdou ve čtyřech na jednu holku, poslušně čekají, až jim holka hodí na hlavu meloun, dýni, a oni mohli padnout k zemi. Animace je strašná, ani ve hrách se postavy tak mizerně necukají. Navíc chybí vnitřní konzistentnost třeba komnat na zámku, kdy jsou pokaždé někde jinde nebo se do nich jde jinudy, stejně jako v závěru na střechu jako by vedly snad tři vchody, když předtím tam byl sotva jeden. Spousta náhod, jen aby holčičky vyhrály a porazily ty fuj fuj, zlé chlapy. Jednom princ má hezká kukadla a může si maximálně dovolit pozvat Barbie na let balónem, ale to víte, povinnost čeká a ona zas někam trajdá zachraňovat Francii. Jedinou zajímavostí tak je, že se část hudby natáčela v Praze. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Hele, na rovinu. Já s animáky pro holky problém nemám, dokonce jeden se mi dost líbí (je to tenhle). Jenže tohle je špatné po všech stránkách. Animace jak z nějaké laciné hry, postavy otavné a blbé až běda, hudební vložky jsou taky dost otřesné a příběh i na film pro děti pitomý. Navíc je to feministické až běda a přímo to bije do očí. Dokonce ani ten filmový svět nedává smysl (btw, to jsou nějaké Bradavice, že se tam střecha pohybuje? když byla v jednom záběru někde a v druhém úplně jinde...). A proboha, ta snaha o humor... Chápu, že se tomu zasmějou malý děcka, ale kruci, proč tam nemůžou dát něco, co pobaví všechny generace? Co ti rodiče, kteří se na to s tou svojí "malou princeznou" budou muset povinně dívat? Ach jaj... Moje první (a nechtěné) setkání s Barbie filmem a dopadne to víc než otřesně. Pro milovníky cringe všeho druhu doporučuji, zbytku světa radím, ať se tomu vyhnou... Odpad zcela bez debat. ()

Belbo 

všechny recenze uživatele

No, škoda nevyužitého tématu. Barbie a Tři mušketýři měla potenciál stát se milníkem animovaného filmu, kdyby... není tam nic, co by nefungovalo v Labutím jezeře nebo Diamantovém zámku, ale nemohu si pomoci, mám takový pocit jak kdyby scénárista pořádně nevěděl jak s látkou naložit. Proto tak nízké hodnocení. ()

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej Dumas by se asi ve svém hrobě točil jak ventilátor, kdyby věděl, jak s jeho dílem někteří nakládají. Ale zase na druhou stranu ruku na srdce, viděl jsem i horší adaptace, které vycházejí z jeho předlohy. Ještě musím dodat, že jsem rád, že jsou všechny postavičky kreslené, protože pokaždém když jsem vyděl ta anorektická děvčata běhat, tak jsem měl strach, že se jim ulomí nožičky v kolínkách.. ()

stromekk

všechny recenze uživatele

Pochází-li český dabing ze stejného pera jako výše uvedený oficiální text distributora, potom tedy bůh ochraňuj malé holčičky před totální demencí. ()

Elenor 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla oproti předchozím barbie filmům slabota. Klišé, klišé, klišé...a pan Dumas se obrací v hrobě (radši jsem při sledování předstírala, že jsem v životě o mušketýrech a době krále slunce neslyšela - zkuste to taky, je to pak stravitelnější). Na druhou stranu si musíme přiznat, že animace barbie filmů je snímek od snímku lepší a koukatelnější. A občas jsem se i zasmála. Zajímavé komentáře: Naslund ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Teda to byla otřesná blbost (a to jsem se na to koukala opravdu jako na film pro malé holčičky). Začátek ještě ušel, ale pak to byla jenom nuda, trapnost, nuda a nic... ()

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

Přátelé, toto byl opravdu nářez... Lepší než Barbie Růženka. Čtyři silné, sebevědomé, emancipované ženy, které se nebojí dokázat, že mají právo stát se mušketýry, každá má jiné vlasy, jiné šaty s těma nejpěknějšíma sukýnkama na světě a každá umí něco jiného. Opravdu mě pobavil jejich příchod na ples ("lady Barbecue") a poté ta neuvěřitelně krutopřísná, bojová akce, která v podstatě začala voňavkou... No tak, tohle přece musíte brát s nadsázkou! ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Pěkný příběh o tom, že kdž si jdete za svým snem, tak to dokážete. I když přání Corrine bylo zvláštní, dokázala se vyšvihnout na pozici mušketýra, aby mohla chránit prince. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Barbie prerábka Dumasových Troch mušketierov nedopadla veľmi dobre. Dá sa povedať, že vlastne šlo o akoby pokračovanie, keďže tu Barbie vystupuje ako D`Artagnanovo dcéra, ale už to samo o sebe je pritiahnuté za vlasy. Už tak som nemal veľmi rád mušketierske filmy, takže toto ma už vôbec nemohlo baviť. Deti to ale určite poteší. U mňa však iba za 40 %. ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Toto HOD:je za NETERKU!Jej sa BARBIE veľmi pozdáva.Samozrejme,že aj ja uzriem nejakú tu scénku,ale tieto rozprávky sú pre DETI a hlavne BABY.Takže má donútila ohodnotiť všetky barbie čo pozerá stále dookola! PS:neurobte deťom radosť! ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších Barbie filmů. Milovala jsem je jako dospělá, ještě více je miluji nyní! Hezká animace, nádherné písničky, kouzelný příběh s hlubokou myšlenkou. Zamyslel se někdo z těch primitivů, co tomu tady dávají odpad, že film má úžasnou feministickou message o tom, že i ženy mohou být mušketýry a že je obecně spoustu věcí, které ženy v dřívější době nemohly dělat? Taková krásná hluboká myšlenka obzvlášť pro děti, které si řeknou "jo, když budu chtít a budu se snažit, tak dokážu všechno". ()

Yalka 

všechny recenze uživatele

Strašná kravina. Podle mě, počínaje tímto filmem, šla kvalita scénářů Barbie filmů docela strmě dolů (předtím to bylo vždy aspoň takové, že to neurazilo). Ale jednu věc musím zmínit: Paul W. S. Anderson se svým blockbusterem nebyl první, kdo si do doby Ludvíka XIII. přidal létání v balonu, první byl tenhle Barbie film! :-) ()

obyč.divák 

všechny recenze uživatele

Nevim co řešíte je to pro děti 2-5 let a těm se to líbí,lepší než jim pouštět South Park ,"strejdomrde" mi může říkat až jí bude 18-náct ()

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších Barbie filmů :) I když už jsem dospělá, pohádky zbožňuju a u těchto pohádek si zarelaxuju mnohem víc než u nějaké komedie nebo hororu. Samozřejmě, že je to pro malé holčičky, ale s trochou nadsázky budete mile překvapeni! ()

Reklama

Reklama