Reklama

Reklama

Fred, Velma a Daphne sú na dovolenke v Paríži, ale Scooby a Shaggy ešte nedorazili. Nasadli totiž do zlého lietadla, ktoré letí do Himalájí! Tam ale snežný muž unáša ľudí z malého mestečka a Scooby so Shaggym sú jediní, kto môže túto záhadu vyriešiť. (TV Markíza)

Recenze (14)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších filmov o Scoobym, no nie jeden z najlepších. Ja som bola spokojná a trapkovia nedonosení čo nemajú radi Scoobyho a aj tak sa na to pozrú aby zrazili hodnotenie nech ťahajú mame cecať mlieko. Nechápem takéto zmýšľanie buď sú to chujovci, ktorých mama ešte teraz v 30-ke bije varechou alebo deti čo ešte ani občiansky nemajú. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Marně hledám důvod zdejšího vysokého hodnocení.. Podprůměrná animace, nudný příběh, poněkud infantilní humor, jehož výskyt je stejně vzácný jako výskyt sněžného muže. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Scoobymu sluší mnohem více seriálová stopáž, protože když je to přetáhnuté na celovečerní film, tak to začíná chvílemi celkem dost nudit, což je škoda. A to omílání starých vtípků pořád dokola je už taky celkem pasé. Zkrátka jsem už asi moc starý na to, abych sledoval takovéhle typy pohádek, nebo je tento film moc špatný na to, aby mě dokázal zaujmout i ve vyšším věku. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Seriál je parádní, ale tyhle "celovečerní" filmy se nikdy nijak zvlášť nepovedou (ale pořád je to lepší než Scooby Doo s živými herci, že). Za celý film se na mé tváři njeobjevil ani náznak úsměvu, vlastně mě to dost nudilo, už ta zápletka se sněžným mužem není zrovna šťastně vybrána. Malé dítě se u toho může pobavit. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Spousta věcí nebyla vysvětlena! Shangri-la bylo ponecháno bez jakéhokoliv dalšího komentáře. A to se mi nelíbí. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Čo by to bol za Scooby-Doo, keby sa nezamotal do tajomného prípadu o Yetim. Scenaristicky opäť podobné ako predošlé diely, animačne vcelku kvalitne a Shaggy a Scooby opäť válili. Takže klasická šablóna opäť zafungovala a ako príjemná oddychovka je to ok. 60 % ()

Reklama

Reklama