Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Recenze (282)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Film má 112 min . Žánrovo je to krimi, thriller horor, dráma. Príbehovo je to v celku zaujímavé hlavne ten koniec sa mi páči. Na filme sa mi páči, že je to v podstate vyrovnané čo sa týka akcie a dialógov. Dialógy sú napísané dobre. Herecké výkony sú kvalitné. Veľa ľudí si pri tomto filme povie čo je tomto filme také hororové ? Ja som si to tiež povedal ono je viac krásny kriminálny thriller. Treba ten film pozrieť do konca a ono to celé na konci vyvrcholí. Celkové hodnotenie za mňa 80%. ()

odvedle 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je to zákonitosť alebo len náhoda, že takmer vždy sa v podobných filmoch do problémov dostáva skupina naprostých blbečkov. Asi namietnete, že v takých stresových situáciach, keď ide o život, človek koná divne a nepredvídateľne, ale tu uväznená skupina ľudí mala tisíc možností ako sa vyslobodiť. Mother's Day je dvojhodinový film s množstvom nelogických scén, filmarina ušla, herecké výkony ušli (preto hviezda), ale nemám rád filmy, kde ide len o to spraviť niekomu dieru do hlavy, nemám rád hlúpe filmy, a toto je hlúpy film! A osobne od hororu za viac hviezd očakávam čosi viac, aspoň malý pocit strachu, aspoň jedno nečakané zľaknutie. Tu? Soda. ()

merlinovic 

všechny recenze uživatele

Opravdu bych nečekal, že někdo bude chtít dělat remake čehokoliv od TROMA studios. Povedlo se však naprosto perfektně. Z původního Mother's Day (1980) zde zůstalo zachováno málo a to hlavně matka, její šíleně vychované děti a zmínka o Queeny (postižená sestra matky co se ji snaží zabít a ta proto vychová své dva syny na její obranu, ve verzi z roku 2010 už pouze strašidelná historka). Příběh i děj je dobře vystupňovaný a nenudí naopak vás čím dál víc vtahuje. Pokud tady mám s něčím problém tak s herečkou matky Rebeccou De Mornay, která na tuto roli nesedla věkově s make-upem navíc vypadala na 30-40 let, byla nepřesvědčivá a málo přísná. Přesto výborná podívaná která si zaslouží pozornost. ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Konečne mám to šťastie po dlhej dobe natrafiť na perfektný kúsok ako bol tento.Film spĺňa všetky moje očakávania ako by mal do určitej miery,až na ten alternatívny koniec,alebo ako to mám nazvať.!SPOILER!Nechápem ako to mohol režisér dopustiť,aby omráčený vrah bez stopy zmizol z domu v požiari,čo ma dosť naštvalo a šokovalo.Ale na druhej strane to film zachraňuje svojimi hercami,zápletkami,vyvrcholeniami,prostredím a najmä napätím,ktoré rozhodne nechýbalo hneď od úvodných 10 minútach,takže som úplne spokojný,že som mal tú česť si to pozrieť.Odporúčam aj bez cz dabingu! ()

Megynka 

všechny recenze uživatele

71%? :D No tak to si děláte srandu :D Už hooodně dlouho jsem neviděla tak strašně moc stupidní film :D To chování postav bylo vážně šílené, opravdu hodně jsem se u toho nasmála. Zlatá Funny games :D Toto hodnocení vážně jen proto, že se na to dalo dívat, ale ... ooouuuu jesus :D ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se dlouho těšil, už jen proto, že to dostal do ruky Bousman, kterého mám za SAW rád. tohle je hodně těžký a tíživý. Terorizovaní lidé jsou opravdu bezmocní ( i když občasné nelogické chování to kapánek kazí, ale kašlat na to..). Atmosféra je hodně dusná a o ty chudáky jsem měl opravdu velký strach. Rebecca De Mornay jako šílená milující matka neměla chybu a působila ďábelsky a s její krásou andělsky zároveň. Tento film není pravda pro slabší povahy ale ne kvůli brutalitě a krvi, které tu na Bousmana ,,nebylo až tak tolik'' jde tu spíš o psychický teror a velké napětí co bude, což funguje perfektně. Až se někdy budu stěhovat do nějakého domu, budu se podrobněa důkladně informovat čí byl....:-) ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Vynikající, Rebecca DeMornay je ďábel !!! Plných pět ostrých hvězd tomu zkazil u mne trochu konec,ale i tak tuto psychologickou brutalitku doporučuji!!! 85% ()

nick_sekac 

všechny recenze uživatele

Nebýt nelogického chování některých postav, které mě párkrát dokázalo vytočit, dal bych týhle brutalitce 5*. Postava Rebeccy De Mornay je kandidát na největší filmovou svini všech dob. ()

intro 

všechny recenze uživatele

Velmi milé nečekané překvapení. Už dlouho jsem neviděl horor u kterého by mě takhle mrazilo a po celou dobu filmu. Dávám plný počet. ()

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Rozmyslal som, ake hodnotenie dat tomuto snimku. Musim ale povedat, ze zanechal vo mne celkom neprijemny pocit, uz len preto dam o hviezdu viac. Kedze Bousnamovi sa v Saw serii zapacilo ultranasilie, nemohol si ho odpustit ani teraz. V niektorych scenach viac (horuca voda do usi, zapalenie vlasov), inde je to znesitelnejsie, no celkovy pocit vychadza z atmosfery, napatia a sklucujuceho pocitu zucastnenych. Samozrejme je tam plno logickych nezmyslov v pocinani postav, ktore radsej prehliadnete, aby ste z filmu nieco mali, alebo vas naseru tak ze si ho neuzijete vobec. ()

zly.dvojce 

všechny recenze uživatele

Vpravde povedenost. Byl jsem prekvapen hutnosti deje, ktery nenudi i pri celkem silene stopazi a ja ted bez dechu koukal dve hodiny na neco, co bysme mohli nazvat dalsim z pribehu "par pratel v baraku a v tom k vam vtrhnou psychopati", no zkratka neco o cem by Polanski mohl vypravet. Ovsem zatimco normalne me toto tema nebere, zde je natoceno velice sympaticky s roztomilou mamkou v jedne z hlavnich roli a slusnou radkou zvrhlych napadu. Co srazi hvezdu dolu u me jsou stupidity typu "mate 30 sekund a pobodejte se", jak tu zminuje JASM. Pro me pokrok od sracek typu SAW, vedet ze to tocil stejny rejza ani se na to nepodivam, nastesti krome techle intermezz, ktere mu asi pripadaji super stylovy, zatimco normalnim smrtelnikum vylozene debilni, odvedl poradny kus zrucne prace a ja muzu tuhle roztomilost, kterou uvadeli do kin ke dni matek, smele doporucit. ()

Maw 

všechny recenze uživatele

Kluci věděli jak se mají chovat ke svojí mamince, dokud nepřišla byla to opravdu parta tupců, ale pak přišla mamča a nastolila pořádek. Hoši se hodně rychle zklidnili když je profackovala a vysvětlila že vše udělali úplně špatně. Horší je že mamča není vůbec hodná paní a rozhodně nenechá nikoho, aby jejím chlapcům ublížil. V tomto thrilleru je krásný pohled na lásku v rodině magorů a vrahů...povedený snímeček. ()

ratpile 

všechny recenze uživatele

Mě to i přes časté WTF nelogické momenty po celou stopáž prostě bavilo. Občas sice Bousman nastrčil scénu prvoplánovější, než by bylo příhodno; ale jinak - perfektně fungující strach o oběti násilníků. Sexy, napínavé, po celou stopáž zábavné - v rámci modernějších souputníků (sub)žánru nadprůměr. A Rebecca De Mornay byla super záporák. ()

srncek 

všechny recenze uživatele

Prvotriedny,intenzívny a drastický akciou nadupaný thriller,ktorý bez prestávky šlape až do posledných sekúnd! Obrovské prekvapenie a jeden z vrcholov žánru..90% ()

Themilhaus 

všechny recenze uživatele

Hodně luxusní Thriller, který vůbec nešetří na pořádném napětí s plno nečekanými zvraty a doprovodným masakrem všude kam se podíváte. Do poslední chvíle jsem nečekal čím to skončí, kdo zůstane živí a kdo ne .... Jde vidět, že k dobrému filmu stačí i jeden dům a banda docela obyčejných (pro mě neznámých) herců a né žádné top star, kterým každou chvílí něco vybouchne za prdelí .. Nemůžu ocenit jinak než 5 hvězdami a můžu jen doporučit určitě vás přilepí k obrazovce tak jako mě! ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Bezvadný film. Mohli trochu přitvrdit a vrazit více gore. Ale i tak jsou ve snímku drobná překvápka, silné scény a trošku té brutality. Děj jednoduchý, přímočarý, žádné větší složitější psycho rozbory se zde nekonají. Určitě se podívám znovu. 2014022810254/10738++++++Souhlas s předchozím komentem. Klidně to dám i potřetí.2015030310256/10739 ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Není lepší dárek k narozeninám, než příjemná sešlost s jemným nádechem teroru. Mother's Day je pro mě opravdu příjemným překvapením a já se skvěle bavil. Rebecca De Mornay byla v roli matky famózní, její dva úchylní synáčci jí skvěle doplňovali a ta hudba k tomu!!! Navíc nápad, kdy postupně přibývají mrtvoly na obou stranách jako při nervydrásající šachové partii tomu všemu dodal patřičnou šťávu a kdyby intenzita brutality byla ještě krapet vyšší, dal bych i búra. Nicméně i tak se jedná o nadprůměrný hororový thriller s kapkou fungujícího humoru - 80%. ()

Reklama

Reklama