Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Recenze (282)

D||X 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych si nepomyslel, že mě takový vyvražďovák udrží u obrazovky a ještě se mi bude docela líbit. 4* ()

Neaera 

všechny recenze uživatele

Stěhujeme se do nového tak jsme pozvali známé ať to s námi oslaví. Koho jsme ale nepozvali jsou bývalí majitelé. Ti se také dostaví a rozhodně ne zrovna s přátelskou náladou. Takže kdo si bude moc vyskakovat dostane kulečníkovýma koulema před držku. Jasný ? Jak komu, takže je rozhodne na co koukat :) ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Abych se vyjádřil,co nejpřesněji,musím konstatovat,že se jedná,co se týče tohoto snímku,o pořádný nervák. Pravda je,že sám bych tento film nepřiřazoval přímo k hororovému žánru,avšak se v něm hororové prvky najdou. Takže se spíše jedná o drsnější thriller od začátku až do konce. A tak tomuto filmu neholduje zcela každý. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Celkem brutální záležitost, ale protože je to jen film, můžu s klidem říct, že kdyby nebyli rukojmí takoví kreténi, možná by jich přežilo víc. Jinak je to spíš ženská záležitost, chlapi tady hrají většinou druhé housle a jejich pasáže jsou tam často jen od toho, aby nahrávaly svým ženským protějškům. ()

Pattrick 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr se skvělou Rebeccou De Morney, jí sedí sviňské role, stejně jako ve filmu "Ruka na kolébce" .. Psychárna jak se patří, ale přesto některé momenty jsou fakt na hlavu, jak už to tak bývá. Tolik možností jak to všechno ukončit a přesto to jede v zajetých klišé kolejích. Alespoň finále je naprosto gradující.. 70% ()

Montmorency 

všechny recenze uživatele

R.D.Mornay je herečka spíše B-filmů a tak jsem nic moc nečekala, ale ouha - vyklubal se z toho velmi slušný psychothriller.....napínavé, úměrně brutální, nezvykle dlouhá stopáž vůbec nevadí, napětí vydrží až do konce, nemám co vytknout....mamča Beccy svoje dětičky moc hezky vychovala, jen co je pravda - miláčci do každé rodiny :-) ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Napínavé jak je třeba,ovšem pointa fádní.Postavy zas dělají blbosti a utíkají středem ulice,nedorazí padoucha atd.Vcelku ale slušné,jenom předvídatelné. ()

subo.psycho 

všechny recenze uživatele

Beth Sohapyová,nakoniec nebola až tak so HAPY..Veľmi zaujimavý krimi hororík,v ktorom ,,milujúca matka" využíva svojich synov ako výpalníkov a spolu s nimi psychopaticky terorizuje domácich+ hostí..celkovo uvidíte skvelú vyvražďovačku, výstrely brokovnicou, oblievanie vriacou vodou, zapálenie vlasov a wrestling zápasy ku ktorým si dobrá mamička zatancuje spolu so synčekom. Vriaco odporúčam ! ()

Upswing 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne dobrá Rebecca De Mornay v úlohe starostlivej mamičky. Výborne som sa bavil, len ten priblblý koniec ma mierne znechutil. Inak by to bolo v pohode za plný počet. ()

baronGrga 

všechny recenze uživatele

Instruktáž pro budoucí těhulky aneb kouzelný svět mateřství. Další home invasion horor, opět okořeněný hrou "Co všechno jste ochotni udělat, abyste si zachránili zdraví nebo alespoň nepřišli o skalp..nebo věneček". Mother's Day sice nedosahuje kvalit žánrově podobného Funny Games USA, ale i tak se u něj lze přistihnout, že zapomínáte rosit oční bulvy. Výborně zahraná paňmáma Rakvičková vůčihledě posouvá úroveň celého filmu k vyšším příčkám, pročež 75%. ()

tommco 

všechny recenze uživatele

Extra kruté, až mi je zo samého seba zle, že tomu dávam 4*. Tej ženskej som chcel od začiatku rozflákať hlavu hasákom a dúfal som, že to nejak podobne dopadne... 112 minutam mučenia by stačilo aj klasických 90, ale bavilo ma to aj tak celý čas. ()

Diegoo 23 

všechny recenze uživatele

Musím říct, ze mě tenhle film dostal. Bestialnost rodinky zlodějů a vrahů zaprvé a pretvarka a klam přátel. Thriller nadupaný akci, sympatičtí vesměs všichni. Plný počet za mě :)))) ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Ohrané téma, které ale mimořádně šlape. Bez hluchých míst, takže vám ta téměř dvouhodina rychle uteče. ()

Evan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy s psychickým terorom, kde ľudia iba jačia a podriaďujú sa niekomu. Pre mňa nula bodov. ()

miro162 

všechny recenze uživatele

Mile prekvapenie! Po tom, ako som sledovanie tohto filmu neustale odkladal, prislo prekvapenie. Tento film rozhodne nenudi a je pozeratelny. Nema dlhy rozjazd ako to u vacsiny hororov byva zvyykom, aj ked toto by som nenazyval cistokrvnym hororom, ale skor thrillerom s hororovymi prvkami. Rozhodne odporucam pozriet, pretoze sa v nom strieda napatie, akcia, aj nejake gore a na povrch vyplava aj temna minulost niektorych postav, takze nebude tu chybat ani psychologia postav. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Totální demence postav je v tomhle žánru očekávaná, ale vzhledem k tomu jak se tenhle film bere vážně tak mě to tak iritovalo že jsem to málem nedokoukal. Taky celá ta čtvrt kde se to odehrávalo je snem každého správného Američana který touží po klidu a míru. Protože sousedi ho fakt otravovat nebudou, protože jsou tak hluší, že kdyby na ulici bouchla atomovka tak oni to ani neuslyší. Uplně nejlepší je jak hrdinka volá na tísnovou linku a tam se ozve vyčkejte jsme přetížení...to jako doprdele fakt? Napadá mě že možná tam fakt vybouchla atomovka a vypukla třetí světová, přistáli ufoni nebo tak něco, potom to chápu a tvůrcům jsem křivdil. Značně přemrštěná stopáž tomu taky moc nedala. ()

Reklama

Reklama