Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Recenze (282)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela ujetý film z kategorie home invasion. Rodina zlodějů vtrhne do domu, kde kdysi bydleli. V něm už ale bydlí někdo jiný a mají tam sešlost. Hned jsou samozřejmě spoutáni a začíná peklo. Rodina hledá peníze a potřebuje se dostat pryč. Postupně se snaží štvát obyvatele proti sobě začne je zabíjet. Ve městě zároveň řádí tornádo, takže pomoc je v nedohlednu. Podaří se někomu dostat ze spárů této šílené rodiny? Hlavně teda jejich matka je nejvíc narušená. Hraje tam pár známých herců. "Jsem těhotná!" ()

teutates 

všechny recenze uživatele

"Maminčin mazánek" je pojem, ktorý mi začína naháňať strach. To aby si štyria dospelí chlapy neporadili s dvoma "mazánkami", ktorí tam mávajú pištoľkami ako mali haranti na piesku. Nepočítam ženy, ktoré mali viac odvahy ako všetci haranti dokopy. A pozor jedna, tzv. "matka" ta mala gule! Narobila toľko škody ako japonské tsunamy (hej fakt). Opäť sa mi dostal do rúk jeden z tých nelogických hnusov, kde partia "kamarátov" nechá zo sebou vyjebávať a keď už matka pritlačí na pilu tak, že sa to nedá vydržať začnú konať. Nie, mne sa to nepáčilo aaa to celé rozuzlenie?! poteš košte... dal boh, že som originál nevidel a remake stál taktiež za hov**. 3/10 ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná a lehce drsnější záležitost, která má sice poměrně klasické schéma, ale zpracování je tak originální, že jsem se celou dobu výborně bavil. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil, jako řadu jiných filmů, kde neočekávám nic převratného na bleskovku. To znamená, že 112 minut si pustíte tak, že za deset minut máte film shlédnutý. Komu se to nelíbí, ať to nedělá. Výhodou ale je, že vidíte vše rychle a pak se zastavíte v místech, které vám připadají klíčové. A těch není moc. ***Pochopitelně, že to platí jen pro diváky, co mají filmů doma tolik, že je nemožné je rychle sledovat.*** Velcí konzumenti ale dělají to co já kdysi. Pět monitorů, pět filmů, a nechají se běžet. Časem i tohle přestane bavit, ale než ten čas nastane, tak si užijete pětkrát víc filmové zábavy než běžný divák.***Hororů mám nepočítaně. Většinu z těch co je mám, tak jsem ještě neviděl.***Rebecca De Mornay se hodí do filmu, přitáhne pozornost diváka, působí přesvědčivě, umí překvapit a divák s ní projde filmem tak, jak má... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Pověst tohoto snímku jako zábavné vybíjené ve které se těžko předem odhaduje kdo poletí z kola ven je oprávněná a jednotlivá zabití jsou také docela výživná. Ovšem obvyklá demence postav, které mají možnost dorazit ležícího protivníka a raději se dají na úprk aby mohli být vzápětí sami zneškodněny zde překračuje obvyklou míru. Zejména Beth je v tomhle ohledu přebornicí a jako idiot se chová kdekdo, třeba i policejní důstojník. Samotný konec pak zkušeného diváky stěží překvapí. Ale přece jen - pozitiva tu převažují, v rámci žánru lehký nadprůměr. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další z řady hororů o psychicky narušené rodině, která má zálibu v terorizování nevinných spoluobčanů. Zbytečné dlouhé a v mnoha ohledech utahané, ale na druhou stranu překvapivě atmosferické a ke konci i napínavé. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov hororov určite veľmi dobrá podívaná, veľa kriku, násilia, krvi, hnusu a nenávisti. Skoro niečo ako tlačovka Oľano. Napriek dlhšej stopáži to má veľmi dobré tempo a dokonca je to inšpirované určitými skutočnými udalosťami, čo vždy diváka vtiahne viac. Miestami veľmi naštve a film, čo vzbudzuje emócie má nepochybne svoju kvalitu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době můžu opět s klidem říci, že jsem viděl parádní brutální exploitation. To napětí absolutně zbouralo všechny mé výtky ohledně chování postav. Ty výtky směřují především ke druhé polovině filmu, kde už to chování bylo opravdu za hranicí reálného pudu sebezáchovy. Ke všemu, jak už bývá zvykem, až na jednu výjimku, byly oběti opět neschopní dorazit mučitele. Já nevím, ale kdyby mně někdo mučil, zabíjel kamarády a ohrožoval můj život, tak ho přece ve vhodnou chvíli nepraštím jenom jednou, ale mlátím ho dokud by mi síly stačily, až by byl rozsekanej totálně na maděru. Samozřejmě tady to opět odflákly, aby mohl teror a děj dál pokračovat. Bohužel konec se povedl jen na půl: na jednu stranu nabídnul vynikající zvrat, na druhou stranu už to bylo dost zcestný a přehnaný. Nicméně nadprůměrná hororová a exploitová podívaná, takže šup s ní do mých TOPek. 80% ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, je to už snad téměř klasický námět, že někomu do baráku vleze vrah(ové) a terorizují obyvatelé. Tentokrát okořeněno tím, že místo jedné rodiny terorizujou celou partičku přátel. I když jsem něco podobného viděl už v mnoha filmech bylo tu plno různých nových vychytávek, takže jsem se ani chvilku nenudil a to je co říct na dvouhodinovou stopáž. U hororů dávám přednost 90 min formátu, ale tu mi to nevadilo. Akorát škoda, furt jsem čekal, že dostane nějaký výraznější prostor ten hurikán. 75% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Velmi sugestivní horor/thriller, ve kterém sice neteče krev proudem, není zde ani přemíra nějakých nechuťáren, vlastně se v něm ani moc nemluví sprostě, přesto anebo právě proto působí velmi osvěžujícím dojmem. Film, kterej hraje hlavně na tu psychologickou stránku věci, což se mu, i díky skvělému obsazení (s vynikající Rebeccou De Mornay v čele) a trefně vybrané hudbě daří na jedničku. V každém z nás se skrývá kousek vraha... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hou hou tak na tohle jsem čekal film co ve mně rozdrásá nervy, neuvěřitelné strhující až užasne. Rodina co ze sebe děla hodnou a slušně vychovanou je naopak sadistická a odporná včetně hlavy rodiny Matky která vás neustále utěšuje svýma kecama a přitom je tomu opak. Psychika hraje velkou roli celého filmu a podle mne se tomu nedá co vytknout každý má svůj názor na film každý ho nějak pochvaly zhnusy a podobně ale jak říkám já tenhle film ve mně rozdrásal nervy až sem musel nadávat protože věřím že někde vzdálené poušti podobna rodina dýchá. Sympatičtí herci dobře zpracovaný děj tohle musím jenom chválit. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Námět velmi dobrý - odpočinkové psychothrillerové béčko jedna báseň. Ale scénář už podstatně horší - pokud má thriller fungovat jako thriller, nesmí se všechny jeho postavy chovat tak extrémně pitomě. Pak už to totiž není thriller, ale pitomost. A nechtějte po mě, abych všechny nelogičnosti a pitomosti v jednání postav jmenoval, bylo jich zatraceně hodně. A okamžik, kdy maminka svléká a připravuje těžce zraněnému synáčkovi ke znásilnění jeho první děvče, byl nejen pitomý, ale i tak nějak... nezdravý, incestně nechutný. A propos maminka - pěstěná a udržovaná buržoazní panička Rebecca De Mornay se na roli psychopatky a sociopatky z "bílé chátry" příliš nehodila, i když svou roli zahrála celkem dobře. Ale jisté relaxační kvality filmu přiznávám, jedná se o vcelku dobrý večerníček na dvě na tři zkouknutí. S trochu propracovanějším (pozměněným) scénářem a s kvalitnější prací kamery však mohl být výsledek o třídu lepší. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě nic nového pod sluncem. Banda kriminálníků obsadí dům, jehož obyvatelé si vezme coby rukojmí a snaží z nich dostat peníze, pomocí nichž by mohli překročit hranice. Jenže tenhle film má neustálé tempo, pořád se něco děje, psychologické roviny se střídají s těmi brutálními a funguje i napětí. Casting vyšel na výbornou a dominuje psychopatická Rebecca De Mornay v roli Mámy. A konec? Naprosto perfektní a i přes avizovaný začátek naprosto překvapivý. Alespoň pro mě. 90% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jedno velké plus. Divák je vcelku rychle vtažen do děje tak, že chápe o co ve filmu jde a může jen již sledovat další jeho průběh. Nemusí 3/4 filmu si říkat "O co v tom filmu vlastně jde?" a na konci si jen říci "Aha! Takhle je to!". Bavil jsem se, děj stupňoval tempo a člověk moc nemůže předpokládat, jak se situace vyvrbí. Ano, několikát si sice člověk řekne proč se postava chová tak či onak, ale ruku na srdce. Ve vypjatých situacích člověk dělá nelogické věci, protože z nějakého pohnutí mysli si myslí, že je to to nejlepší řešení. Moc se mi líbila Rebecca De Mornay v roli mámy. Zahrála to podle mě naprosto na jedničku. Film sice pár mušek má, ale pro mě nic tak zásadního, abych mu plný počet nedal. Opravdu jsem se moc bavil. Parádní thriller. Jen malé doporučení. Říkat "Všechny vás zabiji, vy kurvy!" když jste svázaní a věznitelé mají bouchačku, je sice jistý projev hrdinství, ale vůbec to není moc chytré. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Tak mi zase po čase sedl film v tomto žánru, kterému exceluje postava Mornay, která je sice mrcha, ale její občas slušné vystupování stojí za to. Co se týče jednotlivých vražd a tyranizování, dle mého režisér uspěl. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Režisér je patlal, to už ale všichni víme. Gore bylo celkem slušný, ale tak vražedně nudný horor, jsem v životě neviděl. Navíc s totálně debilním koncem. A s tím šíleným tlakem na oběti jak Flipnic píše na mne nijak nepůsobil. To si raději pustím geniální Funny Games, kde ani krev nepotřebují a budu to prožívat i já. Tohle už nikdy. ()

Reklama

Reklama