Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Recenze (282)

Sinn 

všechny recenze uživatele

Nemáte svoje děti? Nevadí, vezměte si cizí a vychovejte je tak, aby přežili. Možná z nich budou trochu sociopati, trochu úchyláčci, psychoušci a vrazi, ale co na tom? Nemáte svůj dům? Nevadí, vezměte si cizí, nastěhujte se tam a terorizujte jeho majitele. Možná se jim to nebude úplně líbit, možná poteče trochu krve, budou lítat kulky a téct horká voda, ale co na tom? Hlavně že přežije alespoň někdo a celý kolotoč se může rozjet nanovo. Výborný thriller s dokonalou Rebeccou De Mornay, kterou bych za maminku asi moc nechtěla. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Bousman prakticky do teď nenatočil nic nadprůměrnýho,a ani Mother´s day neni vyjímkou.Nejvíc na prášky sem byl v tom filmu z Rebeccy de Mornay,prostě bych jí snad rozštípal hlavu kladivem.Ale to je na druhou stranu potvrzení,že to zahrála dobře.Bohužel do průměru nahnala film naprosto nulová odezva na násilí,který na těch lidech páchali ty psychopati,a ani finále nebylo nijak bombastický.Prostě z tohodle námětu se dalo vytřískat víc,a je to škoda.60%. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že Troma natočila úchylnost, ale hluboce jsem se mýlil. Ono jde v dnešní době natočit něco podobného a nepotřebujete k tomu nějaké mistrovské dovednosti. První polovina filmu byla zajímavá, leč postupem času se propadalo do klasického hororového klišé, kdy víte, co se za okamžik stane. Bohužel nám tu potenciál vyprchal příliš brzo a tak nezbývá než jej hodnotit velkým zklamáním i když se nám herci snažili prodat svoje umění jak nejlépe dovedli. 40% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tady je chyba asi čistě jen ve mně, protože: mě film nebavil, nezaujal, dalo by se říct, že mě i nudil, prostě mi naprosto nesedl. Jaime King taky nemám příliš v lásce a stopáž mi ubíhala asi jako bych byla v thajské ženské věznici. Zkrátka přišlo velké zklamání. Nato, že je film (zatím) v červených číslech, u mě tentokrát tedy neobstál. Jako pěst na oko pak už jen působí ten "nečekaný" konec, který mě ujistil v tom, že mě to fakt nesebralo. Ale jak říkám, spoustě lidem se to líbí, takže na nedoporučení to není. ()

Lopic 

všechny recenze uživatele

Koukl sem na to jednou v noci, kdyz sem nebyl zrovna v dobry nalade a mel sem chut na nakou poradnou vyvrazdovacku. Todle hraje spis na psychickej teror, ale k nakymu tomu umrti taky dojde, celkem to odsejpa, je tam par zajimavejch napadu a na ty slabsi 4 hvezdy to vyjde. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Vydařená novodobá americká kruťárná, kde více než na krev-ne, že by ji nebylo dost, se hraje na psychiku a to pěkně ostře. Za vším stojí nenápadný domek, který má nové majitele Beth a jejího manžílka, kteří právě paří se svými kamarády v parádně vybaveném suturénu. Během párty ovšem přicházejí nečekaní hosté. Jedná se o původní majitele domu, jejichž život se zdaleka nedá nazvat spořádaným. Tímto okamžikem startuje více než sto minutový teror, který každého fanouška hororového žánru prostě dostane. Celému teroru velí Rebecca De Mornay s kamenným ksichtem a vskutku ďábelskými nápady, jak naložit s bandičkou roztahující se v jejím domě. Děti-chlápci s bouchačkami a vykošťováky, jdou ve stopách matky a předvádějí divákovi také pár hustých kousků v čele se scénou "máte 30 sekund, jestli jedna z vás zabije tu druhou, nechám ji naživu". Psychický teror střídá fyzická bolest, vražda vraždu, nápadů čím sejmout toho druhého je více než dost a skóre se navyšuje na obou stranách. Děj je sice prostý, ale tvůrci do něj vtěsnali pár kudrlinek, které jej krásně zpestřují. Herci jsou vskutku dobří, hlavně představitelka Beth – Jaime King, které ještě neslz vystrašený výraz z chlápka s krumpáčem v MY BLOODY VALENTINE a už zase řve jak o život či představitelka ďábelské matky Rebecca De Mornay, jejíž výkon byl naprosto excelentní. Vše dolaďuje vhodná hudba a pár vedlejších postav, které také poznávají zač je toho loket. Ve výsledném dojmu se jedná o velmi dobrou horor-thrillerovou zábavu, která si zaslouží stoprocentně čtyři hvězdy. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Hororový pátek třináctého Part III. - První přešlap našeho hororového večera, protože i když to bylo zajímavé a dobré, tak to nebyl horor. Je to povedený thriller/drama. Hlavní plus je, že se tam pořád něco děje a poměrně zajímavě. Na to kolik je tam postav se překvapivě zajímavě filtrují a na závěr matka je opravdu unikátní. O tom, že to bylo zajímavý svědčí i to, že jsme si na konci pustili znova začátek, jen aby jsme zkusili vymyslet nevymyslitelné. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Možná je to zbytečně dlouhé, akce je tam dostatečně a krve tak akorát, herecké obsazení zaujme jen díky De Mornay a výborné Jaime King. (Jejich boj v kuchyni stál za to, lepší dívat se na dvě ženské než boxující chlapy ve sklepě.) Mou pozornost si film udržel a nakonec přišel i pěkný závěr. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Velice napínavý thriller, kde se násilím opravdu nešetří. První tři čtvrtiny filmu šlapou jako hodinky a napětí a tlak by se dalo krájet. Nebýt ale demence hlavní hrdinky, nemuselo se vůbec nic stát (ale o čem by ten film pak byl, že). V určitý moment se ale stav zlomí a rukojmí se začnou chovat jako banda idiotů bez pudu sebezáchovy, většina postav se najednou musí "vyškrtat", a tak padají jeden po druhém jako mouchy ve stupidních situacích, které nemusely vůbec nastat, nebýt jejich vlastní blbosti. Film diriguje skvělá De Mornayová a až na ten pitomý konec to bylo opravdu dobré pokoukáníčko se spoustou skvělých scén (bankomat). Kdybych na tom ale byl v kině, asi by mě vyvedli za vulgarismy, protože nad některými rozhodnutími postav zůstával stát nejen rozum. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavný film o rodince vyvrhelů, která drží partu kamarádů v rodinném domě a snaží se  z nich vyrazit prachy. V rámci žánru průměr. 60% ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Po prvých desiatich minútach som si vravela že fú to sa nám ako rýchlo rozbehlo a začala som pochybovať , že veď keď je také šup šup tempo, čo tam ďalej povymýšľajú, a vymysleli ! Dokonca predčili moje očakávania, nuda sa teda nekonala. Išla karta hlavne zaujímavým vraždám a mučeniam (čajík o piatej), pekným zbraniam, aj tie improvizované ma bavili, hudbe a cleý čas som nemala tušenia ako to celé dopadne a kto nakoniec prežije. Prichytila som sa však, že nadržiavam psychopatom (hi), asi aj zato že presvedčiví boli. Menej známy, ale viac sa mi páčil ako napr. Saw. Kto fičí na exploit odporúčam! ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

Určitou míru demence hlavních hrdinů bych toleroval, ale co je moc, to je příliš, za většinu mrtvých si "hrdinové" mohli sami. Scénáristi tak zničili jinak hodně slušné exploitation. Slabší tři body. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Thriller s brutální mamkou a jejími brutálními syny. Syni okupují svůj bývalý dům kde nový majitelé dělají párty. Jak to dopadne? Drasticky... ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

V podstatě velice kvalitně, zároveň i nápaditě natočený thriller, kde je nepříjemnost a nechutenství plně součástí děje. Tu a tam se sice něco vykrádá, ale i vlastních, docela kvalitních nápadů je k vidění mnoho. Herci více i méně známí odvádí kvalitní práci, což už ovšem neplatí o postavách, kterým propůjčili tváře. Tolik logickým bot, stupidních rozhodnutí a jednání, to se jen tak nevidí. Ohromně to pak myslícímu člověku kazí zážitek z jinak kvalitní podívané. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Další Bousmanova vyvražďovačka ala Saw 10 v jednom domě se dvěma partami lidí. Vyšinutá rodinka je možná vymyšlena dobře, ale vztahy mezi jejími jednotlivými členy mi nedávaly žádný smysl. Příliš účelové, příliš přitažené za vlasy. A závěrečná třetina se mi paradoxně líbila nejvíce. ()

Reklama

Reklama