Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (267)

BeranSon odpad!

všechny recenze uživatele

Je to celkem pocta to komentovat. Tady ale nepíšu o tom jak je to příšerné, NE!!! Tady píši o tom že tvůrci byli géniové a to byli. ,,V tom co děláš musíš být nejlepší" a tento film je nejlepší nejhorší film. Opak Shawshanku, jeho naprostý protiklad ve všem. Titul NEJHORŠÍ FILM VŠECH DOB získává Malý Hercules. Je mi ctí dát ODPAD. 0/10 JSEM NADŠEN!!! ()

Respex odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou legendární filmy, jsou skvělé filmy, dobré, průměrné, slabší, špatné, Bčkové, Cčkové, Pokemoni, Kameňák, ale co je poslední? Jaký film je opravdu nejhorší? Je to, ale ještě vůbec film? Ne. Rodinné video z roku 1992 má více filmových kvalit. Odpad je málo. Tento film se řadí do kategorie nejhorší ,,věc,, v historii kin (jak to mohlo jít v ČR do kin?). Mám ale zlé tušení, že film získá punc legendárnosti.... jak to? Protože i já jsem ho viděl na soukromé projekci pro 7 lidí. ()

Reklama

Drnqonovic odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se: z Herkula 3D jsem viděl pouze 12 minut a 37 sekund. Dál už jsem se koukat nevydržel, prostě to nešlo. To už je zábavnější dokola sledovat teleshopping s Horstem Fuchsem, který má oproti Sandrakovi alespoň nějaké charisma. Upřímně nechápu, proč tyto filmy vznikají. Kdo je takový blázen, že je ochoten nalít peníze do takové šílenosti, jako je moderní Herkules, který chce poznat americký způsob života (???). Nemá cenu rozebírat jednotlivé stránky filmu, všechny jsou jednoduše špatné (alespoň v první čtvrthodině, ale pochybuji, že zbytek je lepší). Jestli peklo existuje, je tam rezervované místo pro Hulka Hogana. Jestli ne, spravedlnost neexistuje. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že je to nejhorší film této databáze. Jen má smůlu, že zkurvil den velkému počtu diváků. Píčovina je to ovšem kolosální, o tom bez debat. Jediným světlým momentem tohoto omylu je ten tmavý retardovaný klučina, kterej je tak blbej, až je to občas vtipné. Jinak je to celé k poblití a vše je zde špatně. Doufám, že se těla režiséra i celého štábu už někde rozkládají. [2 %] ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Malého Herkula už nebaví být na Olympu za frajírka. Chce se podívat na Zem, nechat se trochu šikanovat a předvádět své dětské svaly. Hulk Hogan sice pobaví svým zjevem přestárlého hipíka, hláškujícího "Lidská žena vidí pravdu" nebo "Mám jedno proroctví. Bolest!", ale je převálcovaný Herkulovým sidekickem, kterým je černoušek, křečovitě se držící repliky "jsem roztomilý gangsta raperek". Skutečným důvodem, proč je to ale odpad, je pro mě nepochopitelný střih. Film se utápí ve zbytečných a rozvleklých scénách a když je potřeba něco honem dohnat, nastoupí Deus-ex machina v podobě vypravěče, jenž nám řekne, že zatímco jsme sledovali blahosklonný úsměv na tváři Dia, Herkules vyhrál pár disciplín na středoškolské olympiádě. Nám nezbyde nic jiného než dívat se na to, jak umí rychle běhat (teda spíš se valit). A já to jdu rozdejchat... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama