Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (266)

Forsberg11 odpad!

všechny recenze uživatele

And the winer iiiiiiiis ......... Hercules 3D. Congratulation, the worst movie in history!!! Tak toto som nemal vidieť. Neviem či sa mám smiať alebo plakať. Ale každopádne už som dlho žiadnemu titulu neudelil odpad, takže treba trochu prevetrať smetisko. A tento "film" tam rozhodne patrí. Aj keď si myslím, že ani jeho tvorcovia to nemohli myslieť vážne ... 0 %! ()

Vojtas12 odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám ČSFD za pravdu, horší film jsem snad v životě neviděl. I když bych tomu radši neříkal film, ale mozek devastující sekvence obrázků, které je větší nuda sledovat, než nedělat absolutně nic. Paradoxně, pro osvětové účely vynikající. Sám se přiznám, že jsem film vypl po půlhodině, další sledování by už hraničilo se sebepoškozováním. Takže doporučuji masochistům (obzvlášť 3D verze bez 3D brýlí je dokonalý zážitek) a naopak důrazně nedoporučuji sebevrahům. A jestli to někdo viděl až do konce, milerád zatleskám tomu, co z něj zbylo. ()

Reklama

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Hrdo som capol odpad!. Ten však má v sebe niesť pozitívnu konotáciu... Niečo ako podsta filmu, v ktorom je všetko (ale do bodky VŠETKO!) robené úplne nesprávne. A to svojím zvráteným spôsobom čaruje úsmev na perách. Svojím spôsobom tomu filmu fandím a moje hodnotenie má prispieť k upevneniu prvenstva najväčšej sračky v dejinách. :) ()

Mafiapau odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá odpornost Mohameda Khashoggi.Opravdu úchvatně otřesné!Chtěl jsem se přesvědčit jestli toto zfetované "dílo" je opravdu tak strašné. Čekal jsem že by mě mohl ještě rozesmát nějaký rasismus..ale žádný nepřišel. Koukal jsem 10 minut a bylo to ještě horší než má očekávání.Tento film mohl stvořit pouze antisociál napumpovaný LSD s rozdrcenou čelistí. Mučil bych ho tak,že bych ho přibil k plátnu s wallpaperem tohoto filmu, uřízl bych mu cecky,a za neustálého kopání do koulí mu oholil oční bulvy. (moje hodnocení už si můžete domyslet) ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Iba všetci bohovia Olympu mohli dokázať to, že sa tomuto filmu upísali ( kedysi ) viac ako slušný herci Gould, Nelson, Heard, Venora či Givens. Ináč si to neviem vysvetliť. Kvôli prachom to zrejme nebolo. Toto zrejme ani rozpočet nemalo. Stačili možno tri teplé jedlá denne a nejaké kafíčko ( či whisky ). Pre mňa to síce nieje number one medzi tým najhorším, ale rozhodne to bojuje v prednej línii. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama