Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Název dokumentu je odvozen od oblíbeného rčení slovenského herce Jozefa Krónera. V temperamentním hovoru to připomíná dcera Zuzana a přibližuje i další zážitky, postoje a názory. Kdo by si rád, právě pod tímto názvem, nepřipomněl úžasný herecký výkon z oskarového Obchodu na korze nebo ze ságy o rodu Pichandů v Tisícročné včele. Nesmrtelným zůstává i v rázovitých figurách venkovských chlapíků ze seriálů, které patří k televiznímu "rodinnému stříbru". Navenek veselá kopa, ve skutečnosti smutný klaun, zádumčivý rybář i bujarý hostitel, pokorný vůči kumštu, vědomý si své vlastní ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutný klaun, jak zde zmínila jeho dcera. Jako jeden z mála mě možnost i lehce pocestovat po světě, ale stačilo to? Když nehrál nebo nedostával role, tak začal psát a dokonce 2 jeho povídky byly zfilmované pro televizi. To jsem ani nevěděl. Nevím o žádném jiném dokumentu o něm. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokumentární film o životě a díle velkého slovenského herce Jozefa Krónera nazíraný optikou jeho dcery, přátel a kolegů. Jozef Króner - slovy jeho dcery ,,smutný klaun"... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama