Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laďka Kozderková, vynikající herečka a zpěvačka, zářila na muzikálové scéně i v komediálních filmových rolích. Její pěvecké výkony, pedagogická činnost i přátelská povaha scházejí mnohým dodnes. Dokument o jejím životě i o statečném boji se zákeřnou chorobou. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Životní i herecká fortelnost charismatické a energické dámy s přirozeným talentem pro herectví a přírodní slovanskou postavou, zde byla představena opravdu skvěle. Velký talent, využitý hlavně v divadelním prostředí, i předčasný odchod z jeviště. Dokument, který nabadá ke zhlédnutí co nejvíce filmů, jenž jsou okořeněny Laďkou Kozderkovkou. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokument z cyklu Předčasná úmrtí (neboli Příběhy slavných), který svým typickým způsobem představuje od začátku až po konec kariéru úžasné zpěvačky Laďky Kozderkové. ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laďka byla krásná žena, urostlá, sebevědomá, talentovaná, energická, do života vybavená optimismem a sociální inteligencí, akorát měla v knize osudu napsáno, že umře mladá jako Ayrton Senna nebo Jim Morrison. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem si jí jako děcko na obrazovce začal všímat, když už tu nebyla. Ona byla prostě jiná než ostatní hérečky. Říkají, že toho v životě stihla hodně, přitom je podle mě stále spíš nedoceněná. Škoda formátu 4:3, ale zase jsou tu výpovědi těch, co tenkrát ještě žili a byli při síle, manžel Vlastimil Bedrna a kolega z divadla Karel Fiala. Mnozí si ji zafixovali jen jako herečku, ale její doménou byl hlavně muzikál z hudebním divadle v Karlíně. Já jsem rád za každý televizní i filmový záznam, na kterém je zachycena. ()

julie_mie 

všechny recenze uživatele

Ode mne možná neobjektivní, ale Laďčina práce s hlasem mne uchvacuje. A je to má nejoblíbenější zpěvačka/herečka české hudebně-divadelní scény. ()

Reklama

Reklama