Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Populární zpěvák s krásným hlasem Milan Chladil ve vzpomínkách dcery, Y. Simonové, M. Vostřákové, K. Hály, M. Drobného, J. Baura a dalších. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V paměti o tomto hyperaktivním zpěvákovi mi utkvěla babička, která ho proklela, že ji přejel vnučku a úžas lékařů po umělcově smrti z jeho srdce doslova na sračky. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A mě se chce něco říct. Sám dokument špatný nebyl, ale je plný vylhaných keců. Milan Chladil byl hovado, vychcané odporné a nečestné, co si myslel, že ojebe každýho. Mému otci stále dlužil a lezl k nám v neděli na oběd. Můj otec řekl matce: Vyser se na něj, ať se nažere na Kavčích horách debil! Byl furt vožralej a jezdil v bleděmodré simce. U nás na stavbě na mě stále dýchali zedníci rum, kontušovku a pivo. Byl jsem zvyklý. Když mě bral Chladil do náruče a učil jako řídit jeho Simcu, dejchl na mě a udělalo se mě tak zle, že jsem málem padl. Bylo to prase prolhané, hlavně, že stejný notorik Hála ho chválí jako apoštola. Když jsem ho naposled viděl, bylo mi 11 a vůbec mě nechybí.... ()

Reklama

Reklama