Reklama

Reklama

Příběhy slavných

(seriál)
  • Česko Předčasná úmrtí (více)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2000–2013), 170 h 29 min (Minutáž: 45–60 min)

Režie:

Petr Lokaj, Zdeněk Gawlik, Pavel Křemen, Petr Kotek, Marek Dušák, Václav Kučera (více)

Hrají:

Josef Kemr, Helena Růžičková, Miloslav Šimek, Július Satinský, Zdeněk Štěpánek, Karel Zich, Jiří Kodet, Stella Zázvorková, Vladimír Dvořák, Eva Jakoubková, Libuše Geprtová, Nataša Gollová (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(196)

Příbuzní, historikové, známí a kamarádi vzpomínají na slavné postavy českého, převážně uměleckého prostředí a snaží se je objektivně přiblížit ostatním. (MJMilan)

Recenze uživatele agassi68 k tomuto seriálu (4)

Neznámý známý Miloš Kopecký (2000) (S01E12) 

Miloš Kopecký bol geniálny herec a tí väčšinou mávajú problémy s psychikou. Napriek tomu dokázal stvárniť nezabudnuteľné postavy a bavil ľudí dlhé desaťročia a ešte ďalšie bude. A preto mu musím odpustiť tie jeho nevernícke prehrešky.. ()

Momentálně jsem mrtvý... (2006) (S07E02) 

Julo nám, kvázi inteligentom veľmi chýba. Za tých pár minút sa nedá obsiahnuť jeho prínos do sveta umenia a humoru. Nič nové vám tvorcovia nepovedia a tak z nostalgie človek zvýši hodnotenie.. ()

Všeuměl (2011) (S12E01) 

Všetci cimrmanovci sú veľkí symaťáci a nad všetkými sa týčia Svěrák a Smoljak. Môžeme v priebehu necelej hodiny v skratke vidieť a počuť najdôležitejšie životné elementy týkajúce sa tohto velikána českého humoru. Také Smoljakovské pohladenie po duši.. ()

Reklama

Reklama