Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podaří se Davidu Sutcliffovi vrátit do minulosti a zabránit svatbě milované Jennifer Westfeldt s jejím snoubencem? George by se rád oženil se svou přítelkyní Jane. Ta má za sebou však už jedno trpké zklamání, kdy ji podvedl snoubenec chvilku před svatebním obřadem, a tak má samozřejmě z dalšího manželství obavy. George odmítne a nechá mu vzkaz, že odlétá pryč. Ten neváhá a vydává se na letiště. Má však zvyk projíždět křižovatky na oranžovou a přitom si něco přát. Na jedné z křižovatek si přeje, aby Jane poznal ještě před její svatbou a nárazem jiného auta se ocitne v roce 1999 - 3 dny před její svatbou. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (12)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mám rád námety s cestovaním v čase, ale toto bolo tak presladené, že celý ten presun o 10 rokov späť nespôsobil žiadne bizarné či vtipné situácie. Vlastne bol úplne zbytočný, šlo to urobiť aj jednoduchšie. Všetko sa zameralo len na romantickú rovinu, od začiatku do konca je vám úplne jasné, ako to dopadne, ale to by až tak nevadilo, ale ani ten pár vo mne žiadne sympatie nevzbudzoval. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebyl celý děj filmu tak zoufale předvídatelný, dala bych o jednu hvězdičku navíc, protože jinak jde o docela příjemný oddechový snímek. (45%) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní romantický snímek s cestováním v čase. Trochu fantasy, ale jinak veselý příběh o touze Georgeho změnit dějiny své milované Jane tak, aby vlivem jedné události nebyl odmítnut při žádosti o její ruku. A byť to nemá jednoduché, udělá vše co je v jeho silách, aby ji získal. Příběh má vše, co má mít a tak přirozeně potěší. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa mi pacilo,velmi prijemna a mila romanticka fantasy so sympatickym hereckym obsadenim,stravil som skvely vecer pri sledovani tejto zalezitosti...:-) ()

Baron Noktur 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný film s rychlo odsypávajúcim dejom, čož je škoda pretože cestovanie v čase sa dalo využiť oveľa oveľa lepšie. Ale ako jednohubka je to v pohode :) ()

lakiboy 

všechny recenze uživatele

Tento film som si pozrel len kvôli tomu cestovaniu v čase. Pretoze to mám rád. Priznám sa, že som čakal trošku väčšie zamotanie, ale nevadí. Bol to taký romantický priemer hlavne kvoli tomu návratu do minulosti. ()

Sidon 

všechny recenze uživatele

Jednoduché archetypické charaktery, kýčovitý "vývoj" psychologie postav, neoriginální námět. Ale protože jsem příliš netrpěl a dokonce jsem zde našel i špetku humoru pak tedy lehký podprůměr. ()

haack 

všechny recenze uživatele

Já říkám ano této romantické komedii. Rozhodně lepší a vkusnější, než mnoho jiných amerických komedií, které jsou pod úroveň... 7/10 ()

Reklama

Reklama