Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lexu Doig pronásledují děsivé sny o zoufalé dívce, která čím dál usilovněji žádá o pomoc. Protože už jako malá díky svým vizím předpověděla vraždu své kamarádky, rozhodla se uvězněnou dívku zachránit dřív, než šílený vrah znovu zaútočí... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Byla-li by řeč o kritériích filmu, kdy mi má přinést nějaký zážitek, něco nového anebo alespoň pohledně zpracovaného, Vražedné vize by neuspěly už samotným názvem. Natož pak zpracováním. Dojíždějí především na vybrané herecké osazenstvo, kteréžto do jednoho postrádá jakýkoli náznak charismatu. Ať mě někdo opraví, ale herectví přeci nespočívá v tom, že svraštím obočí a tvářím se jako na záchodě při zácpě. Nebo snad ano? V tom případě bych si se svou dlouholetou zkušeností měl podat přihlášku na DAMU! ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Hrozný scénář, nápad absolutně neoriginální, příběh poutavý pouze tak na 10%, herci... ehm, nebudu sprostá.. Škoda peněz na takové filmy.. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Ač film nepřináší nic moc nového a už vůbec nenabízí žádný dějový zvrat nebo překvapení, nedá se říct, že by sledování tohoto filmu bylo vyloženě utrpení. Ale když si přečtete popis, v podstatě všechno víte a to co se dozvíte, je nepodstatné, takže prostě docela nuda. Lexa Doig hrála dobře, navíc je sexy. Ty Olsson nudný a nepřirozený. ()

czjezisek 

všechny recenze uživatele

Klasický televizní film na jakékoli dopoledne v domácnosti, pokud nemá člověk co dělat. Tenhle je však o něco lepší než ty jiné, které radši vždycky vypínám, tenhle měl i celkem zajímavý děj. Myslím tím na poměry televizních filmů v tento čas :) jinak celkem hrůza - herci nepřesvědčiví, scénář nelogický.. jedna hvězdička je pro tento film až až :) ()

Reklama

Reklama